Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, Bobby Shurda said:

Kakav debakl za moju ekipu ovaj dedlajn 

sad gledam posadu, sejo sexton u bullsima je problem ali opet, sejo je igrao 20mins do sada. kuminga milim da ce imati minute u hawksima, mislim da ce igrati i u paru sa jalen johnsonom i kao backup. ostali su ti netaknuti ako nesto nisam propustio

Posted
3 minutes ago, kironepraktičar said:

sad gledam posadu, sejo sexton u bullsima je problem ali opet, sejo je igrao 20mins do sada. kuminga milim da ce imati minute u hawksima, mislim da ce igrati i u paru sa jalen johnsonom i kao backup. ostali su ti netaknuti ako nesto nisam propustio

Nije samo ko je prešao, Pul ostao u NOP a izbačen iz rotacije, Klekston ostao u Netsima koje nakantavaju, Saru doveden Dejvis ali ajde od njega sam se pozdravio odavno oni svakako tankuju neće ni igrati vrv, Capelu sam podigao pre nego što se Adams skrljao ali reko aj možda ga utope jer ga ovaj skoro i ne koristi. Čak ni Goga mučeni nije trejdovan a ispao iz rotacije, da su ga bar poslali u Evropu nazad da mi bude lakše malo. 

Posted

Šta sad ja da radim, je li da dropujem Tomasa? Debili sa ESPN su mu makli O, iako recimo Bučeru koji je isto vejvovan nisu.

Dropovao sam jednog Dejvisa, a da ne dropujem njega. Finalna odluka se donosi do sutra večer, ako mu nađu Novi tim.