kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Bobby Shurda said: Kakav debakl za moju ekipu ovaj dedlajn sad gledam posadu, sejo sexton u bullsima je problem ali opet, sejo je igrao 20mins do sada. kuminga milim da ce imati minute u hawksima, mislim da ce igrati i u paru sa jalen johnsonom i kao backup. ostali su ti netaknuti ako nesto nisam propustio
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, kironepraktičar said: sad gledam posadu, sejo sexton u bullsima je problem ali opet, sejo je igrao 20mins do sada. kuminga milim da ce imati minute u hawksima, mislim da ce igrati i u paru sa jalen johnsonom i kao backup. ostali su ti netaknuti ako nesto nisam propustio Nije samo ko je prešao, Pul ostao u NOP a izbačen iz rotacije, Klekston ostao u Netsima koje nakantavaju, Saru doveden Dejvis ali ajde od njega sam se pozdravio odavno oni svakako tankuju neće ni igrati vrv, Capelu sam podigao pre nego što se Adams skrljao ali reko aj možda ga utope jer ga ovaj skoro i ne koristi. Čak ni Goga mučeni nije trejdovan a ispao iz rotacije, da su ga bar poslali u Evropu nazad da mi bude lakše malo.
kironepraktičar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago poole je bio izvan rotacije ali je otisao alvarado u knickse. za daviesa si sam rekao, nece on igrati ove sezone ovo ostalo ti je nebitno
Dracarys Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Šta sad ja da radim, je li da dropujem Tomasa? Debili sa ESPN su mu makli O, iako recimo Bučeru koji je isto vejvovan nisu. Dropovao sam jednog Dejvisa, a da ne dropujem njega. Finalna odluka se donosi do sutra večer, ako mu nađu Novi tim.
Bobby Shurda Posted 37 minutes ago Author Posted 37 minutes ago ako nas urade i urade drugačije ako nije kako jeste kako nam obećaju i urade suprotno onda ćemo dropovati sve
Recommended Posts