Jump to content

Demos Kratos  

13 members have voted

1. 1. Da li da se prelazi na Yahoo fantazi?

2. 2. Da li da se skrati broj timova u ligi?

3. 3. Kog dana da bude draft?

• Subota 21:00
      0
      0

Recommended Posts

Posted
23 hours ago, propolis said:

Klinački,nezreli potezi, oba.

Suspenzija nije rešenje, već edukacija implusivnih nam junoša, mislim junoša 🙂

Rece covek koji je lani pretio povlacenjem i neubacivanjem igraca ako mu se ne vrati neki random slepac sa FA, kog je slucajno dropovao  😂

• Ha-ha 2
  • WOW 1
Posted
3 hours ago, delgado said:

Rece covek koji je lani pretio povlacenjem i neubacivanjem igraca ako mu se ne vrati neki random slepac sa FA, kog je slucajno dropovao  😂

Delgi si procitao knjigu ?

Posted (edited)
21 minutes ago, kironepraktičar said:

- dž.d. selindžer

spacer.png

Uzeo sam izvesnog Loveringa da me spase ispadanja... osećam se kao Penjaroja kada je upoznao Arijana Lakića 

Edited by Bobby Shurda
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Kako me je iznabadabadao zadnji dan protivnik, ladno ona ridja rdja iz GS zamalo TD. Povedi se Avdija:classic_ohmy: A do juce sve je mirisalo da cu ja protivnika da iznabadabadam.

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)

iznabado te na bazi qrca. ostavio je porzingisa u sastavu, traorea na klupi, napravio nula izmena

jebe se njemu za fantazi, covek zivi fantaziju irl

...

sto se tice wooka & mileta no.1, izgleda da je nomen est omen: stvarno gube svake nedelje ali naisli su na baskoniju iz vilerbana, nije sramota

sad protiv zeljka fantazija koji nije dao ostavku.

Edited by kironepraktičar
Posted

Kakva forma, kakav tim :krstipd4:

Od poslednjeg mesta do borbe za top 8..

Embiid se nije smeo pojaviti, šteta.. bilo bi zanimljivije

P.s. @Magia, ne opstajem jel?

Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Čestitke momci @Kurc Emuchelo @Malkolm Brogdon 

još dvaput čestitam pa b liga 

Hvala! Na kraju je nedelja ispala nešto bolja za nas nego što sam se nadao. 

@LayupFromTheMidget

I ostali. Ja sam se zajebao juče kad sam tagovao igrača za drop. Bio sam 100% ubeđen da sam obeležio kineskog Vilijamsa ali ispalo je da sam obeležio Pula. Ako može da mi se zameni drop, ako ne nikem ništa. 

• Like 2
Posted

@realno *w

Cestitke na zasluzenoj pobedi i srecno u borbi za opstanak. Ocekivao sam da uzmemo FG% i BLK posto je ipak nasa ekipa bazirana na visokim igracima, a tvoja je bekovski orijentisana. Ali si tokom ove dve nedelje imao extra brojke uz odlicne procente i mali broj izgubljenih lopti.

A kao nagrada za ovu vrhunsku pobedu - spremamo se da ocerupamo tvog direktnog rivala u borbi za opstanak 🙂

Posted
7 minutes ago, Contador54 said:

@realno *w

Cestitke na zasluzenoj pobedi i srecno u borbi za opstanak. Ocekivao sam da uzmemo FG% i BLK posto je ipak nasa ekipa bazirana na visokim igracima, a tvoja je bekovski orijentisana. Ali si tokom ove dve nedelje imao extra brojke uz odlicne procente i mali broj izgubljenih lopti.

A kao nagrada za ovu vrhunsku pobedu - spremamo se da ocerupamo tvog direktnog rivala u borbi za opstanak 🙂

Frapirao sam se kad sam video da ću uzeti FG%, mislim da mi je to prvi put ove sezone. Jasno da ste vi tu bili daleko ispod svog proseka.

Blokade s vremena na vreme dobijem, što mi je isto veliko iznenađenje. Ogromne zasluge Deriku Vajtu, koji je ove nedelje imao 7 blokada i nije mu to prvi put. 

Srećno i vama u nastavku. Pozdravi mi Berija ako ste u kontaktu.