delgado Posted Friday at 02:58 PM Posted Friday at 02:58 PM 23 hours ago, propolis said: Klinački,nezreli potezi, oba. Suspenzija nije rešenje, već edukacija implusivnih nam junoša, mislim junoša 🙂 Rece covek koji je lani pretio povlacenjem i neubacivanjem igraca ako mu se ne vrati neki random slepac sa FA, kog je slucajno dropovao 😂 2 1
Zvezdinho Posted Friday at 06:20 PM Posted Friday at 06:20 PM 3 hours ago, delgado said: Rece covek koji je lani pretio povlacenjem i neubacivanjem igraca ako mu se ne vrati neki random slepac sa FA, kog je slucajno dropovao 😂 Delgi si procitao knjigu ?
Squabbit Posted Friday at 09:09 PM Posted Friday at 09:09 PM Pih, zaboravi’ vec 2 gu tekmu jalena jonsona. moracu alarme da stavljam za ovo, bezi fokus 1
Dovla Posted Saturday at 08:42 AM Posted Saturday at 08:42 AM Indijana i Vašington za izbegavanje definitivno haha
Bobby Shurda Posted Saturday at 08:54 AM Author Posted Saturday at 08:54 AM Indijana Vašington ovde kanal tamo samo Tankaton
kironepraktičar Posted Saturday at 12:21 PM Posted Saturday at 12:21 PM 3 hours ago, Bobby Shurda said: Vašington vašington, vašington, puši kurac vašington - dž.d. selindžer
Bobby Shurda Posted Saturday at 12:43 PM Author Posted Saturday at 12:43 PM (edited) 21 minutes ago, kironepraktičar said: - dž.d. selindžer Uzeo sam izvesnog Loveringa da me spase ispadanja... osećam se kao Penjaroja kada je upoznao Arijana Lakića Edited Saturday at 12:43 PM by Bobby Shurda 1
Zvezdinho Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Kako me je iznabadabadao zadnji dan protivnik, ladno ona ridja rdja iz GS zamalo TD. Povedi se Avdija A do juce sve je mirisalo da cu ja protivnika da iznabadabadam. Edited 4 hours ago by Zvezdinho
kironepraktičar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) iznabado te na bazi qrca. ostavio je porzingisa u sastavu, traorea na klupi, napravio nula izmena jebe se njemu za fantazi, covek zivi fantaziju irl ... sto se tice wooka & mileta no.1, izgleda da je nomen est omen: stvarno gube svake nedelje ali naisli su na baskoniju iz vilerbana, nije sramota sad protiv zeljka fantazija koji nije dao ostavku. Edited 3 hours ago by kironepraktičar
kironepraktičar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @Zvezdinho, vaznije je sto si uzeo velikog janik-konan niderhauzera, igraca kojeg smo razvili za tvoje potrebe jeste da ima dve tekme ove nedelje ali ne moze se imati sve Edited 3 hours ago by kironepraktičar
Dovla Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kakva forma, kakav tim Od poslednjeg mesta do borbe za top 8.. Embiid se nije smeo pojaviti, šteta.. bilo bi zanimljivije P.s. @Magia, ne opstajem jel?
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Solidni ubodi Šruder i Dort da me popune malo dok su Brooks i Ivey povređeni. Mogla je doduše još koja trojčica da se bocne.
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Čestitke momci @Kurc Emuchelo @Malkolm Brogdon još dvaput čestitam pa b liga 1 1
Kurc Emuchelo Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Čestitke momci @Kurc Emuchelo @Malkolm Brogdon još dvaput čestitam pa b liga Hvala! Na kraju je nedelja ispala nešto bolja za nas nego što sam se nadao. @LayupFromTheMidget I ostali. Ja sam se zajebao juče kad sam tagovao igrača za drop. Bio sam 100% ubeđen da sam obeležio kineskog Vilijamsa ali ispalo je da sam obeležio Pula. Ako može da mi se zameni drop, ako ne nikem ništa. 1
Recommended Posts