Zvezdinho Posted November 19 Posted November 19 1 hour ago, Dracarys said: Sve kukate, a ja sam se pre početka sezone pretplatio da igram bez prva dva pika.
Zvezdinho Posted November 20 Posted November 20 Hvala Draki aka Proceno 2.0.Molim te daj jos neku procenu za nekoga iz mog tima kao sto si dao za Avdiju😋 1
Gaga Posted November 20 Posted November 20 Avdija je bio viđen da sabije ovu sezonu Kako sam za dlaku izgubio Bereta,pu,top je za fantazi
Bobby Shurda Posted November 20 Author Posted November 20 1 hour ago, Zvezdinho said: Hvala Draki aka Proceno 2.0.Molim te daj jos neku procenu za nekoga iz mog tima kao sto si dao za Avdiju😋 Pa trebao je protiv njega a ne protiv mene 1 1
Dracarys Posted November 20 Posted November 20 1 hour ago, Zvezdinho said: Hvala Draki aka Proceno 2.0.Molim te daj jos neku procenu za nekoga iz mog tima kao sto si dao za Avdiju😋 I Portland izgubio od putujućeg cirkusa iz Čikaga. Neka sabija u regularci, mart će mu biti jeben.
Zvezdinho Posted November 20 Posted November 20 58 minutes ago, Dracarys said: I Portland izgubio od putujućeg cirkusa iz Čikaga. Neka sabija u regularci, mart će mu biti jeben. Sha te gabri, ti ces tad i onako da igras nikad jaci play out. 1
Zvezdinho Posted November 20 Posted November 20 1 hour ago, Bobby Shurda said: Pa trebao je protiv njega a ne protiv mene Ako cemo realno, tim ti je bas los.A i ja imam dobar raspored kao KK CZ u EL. Nemam sad ja neki giga mega jak tim. 1
Manu Posted November 21 Posted November 21 Ako nekom trebaju bekovi sa poenima, trojkama, ppm-om neka se javi, nudim širok izbor: Grimes, Divincenzo, Coby White, D'Angelo. Trazim pre svega centre, ali mogu i krila. Glavni uslov je da ne sjebu ft%.
propolis Posted November 23 Posted November 23 (edited) Najgori drop u mojoj celokupnoj fantazi karijeri je Andre Dramond...svaki mi čast na promašaju. Edited November 23 by propolis
Magia Posted November 24 Posted November 24 Kakav duel sa @vladaboss90 , poslednji dan, ostalo jos par meceva i trenutno resene 4 kategorije
Zvezdinho Posted November 24 Posted November 24 Nema na cemu, svo vreme sam vodio ubedljivo da bi na kraju dobio bednu pobedu 7-5-1. 1
kironepraktičar Posted November 24 Posted November 24 ali igrao si bez đane, trebalo bi upisati 8-5-0 ako se @Bobby Shurda slaže. 2 1
Gaga Posted November 24 Posted November 24 Dosta dobro izgledamo,sobzirom na start. Nembhard ubija,zato Collins uzasan,uzeli mu talenat
Zvezdinho Posted November 24 Posted November 24 2 hours ago, kironepraktičar said: ali igrao si bez đane, trebalo bi upisati 8-5-0 ako se @Bobby Shurda slaže.
Zvezdinho Posted November 24 Posted November 24 (edited) Cuvaj se svete Janisove cete. Edited November 24 by Zvezdinho
kironepraktičar Posted Tuesday at 07:53 AM Posted Tuesday at 07:53 AM @propolis, kakva prva cetvrtina valensija-zvezda sinoc. zion 30mins, jedan skok, podseca me na jokica protiv finske. kad se saberu ta dva poraya, gubim 15+ na kraju 1
propolis Posted Tuesday at 10:16 AM Posted Tuesday at 10:16 AM 2 hours ago, kironepraktičar said: @propolis, kakva prva cetvrtina valensija-zvezda sinoc. zion 30mins, jedan skok, podseca me na jokica protiv finske. kad se saberu ta dva poraya, gubim 15+ na kraju Kakva ludaja sinoć i odličan početak duela siguran sam da će biti neizvesno. Deluje da će stl i blk rešiti pobednika. Kako Zion da pokupi skok pored moćnog Misija, nadam se da će konačno proraditi...10 oreba 🤩 Neverovatna produkcija sa fa kod vas,bravo!!! 1
kironepraktičar Posted Tuesday at 10:18 AM Posted Tuesday at 10:18 AM možda treba da promenim ime franšize, iz rezidenti b lige u FA connoisseurs : i
vladaboss90 Posted Tuesday at 07:41 PM Posted Tuesday at 07:41 PM On 11/24/2025 at 1:03 AM, Magia said: Kakav duel sa @vladaboss90 , poslednji dan, ostalo jos par meceva i trenutno resene 4 kategorije Bila dobra borba, na kraju Luka presudio...
Magia Posted Wednesday at 10:25 PM Posted Wednesday at 10:25 PM 13 hours ago, Zvezdinho said: Pozdrav za CJ pljuvace😋 Hoce li uspeti Zveki nekom da ga uvali pre nego sto bude trejdovan negde gde ce biti 6i igrac? 1
propolis Posted Thursday at 12:00 AM Posted Thursday at 12:00 AM Uz agresivniju marketing kampanju može da se desi da uspe plus još da plati klikove na guglu i eto šanse 😎 1
propolis Posted Friday at 11:15 PM Posted Friday at 11:15 PM Ajmo Groomenja da pokažemo karakter posle sumorne srede jer B like ekipa je zahebana kao kratko ćebe, nikad ne znaš po kojoj kategoriji će da udare.
Recommended Posts