Magia Posted November 13, 2025 Posted November 13, 2025 7 hours ago, Zvezdinho said: Gde si @Magia javis se pa nestanes. Nema te nesto. Sta da pisem sa ovako osakacenim timom. Borimo se, svaka kategorija je uspeh! Javonte Green porobio u ponedeljak, Poetl se vraca na stare staze, cuvajte se ako se ikad skupimo :)
Magia Posted November 16, 2025 Posted November 16, 2025 On 11/15/2025 at 7:49 AM, Zvezdinho said: @Magia pozdravio te Daniss Jenkins. Ma nista mi njegove partije nisu oduzele, te kategorije bih svakako izgubio. Deluje da cu ti uzeti 4 kategorije, ostaje zal sto nisam uspeo jos 1 s obzirom na kretanje rezultata, ali ja bih se zabrinuo da ovako osakacen tim bude toliko blizu
Chaos Is Me Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 A sad na lika čija je disproporcija vrednosti u fantaziju i stvarnom životu najveća moguća. Mislim na Josha Giddeya. 1
propolis Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 9 minutes ago, Chaos Is Me said: A sad na lika čija je disproporcija vrednosti u fantaziju i stvarnom životu najveća moguća. Mislim na Josha Giddeya. Prvo ide Jokić pa Gidi pa dva mesta prazno i onda stavi koga hoćeš 😎
gggggggg Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 jebeni wembi da je igrao dobio bih duel. cestitke pero 1
Zvezdinho Posted November 17, 2025 Posted November 17, 2025 @Dracarys gledaj i placi, kakva iskopina u FA pustinji. 1
Zvezdinho Posted November 18, 2025 Posted November 18, 2025 (edited) Nista, povedi se Janis.To bi bilo to. Quote How long a groin strain lasts depends on how severe the original injury is. Most people need a month or two to fully heal after a mild or moderate groin strain (grade 1 or grade 2). Severe groin strains (grade 3) and chronic strains (straining the same muscle multiple times) can take several months to heal. Edited November 18, 2025 by Zvezdinho 1
kironepraktičar Posted November 18, 2025 Posted November 18, 2025 2 hours ago, Zvezdinho said: Nista, povedi se Janis.To bi bilo to. dabogda sve izgubio kada kukaš pre nego što je obavio MRI i to sa prve pozicije, gde možeš da izgubiš tri nedelje 3-10 i da preživiš. igram bez tri prva pika (cunningham, zion, morant), beala sam sahranio prošle nedelje i prosuo pepeo po FA okeanu a mathurin se sinoć vratio nakon 11 utakmica pauze, ubacio 25pts za 25mins na IR lslotu, pošto ja u ponoć spavam, kao svaki obrnuti vampir. zato mi je miralem zajon - zjajo već dva dana u rosteru, čekam da krene pa da pogorša povredu i da ga kremiram kao i beala. 4
Zvezdinho Posted November 18, 2025 Posted November 18, 2025 (edited) 3 hours ago, kironepraktičar said: dabogda sve izgubio kada kukaš pre nego što je obavio MRI i to sa prve pozicije, gde možeš da izgubiš tri nedelje 3-10 i da preživiš. igram bez tri prva pika (cunningham, zion, morant), beala sam sahranio prošle nedelje i prosuo pepeo po FA okeanu a mathurin se sinoć vratio nakon 11 utakmica pauze, ubacio 25pts za 25mins na IR lslotu, pošto ja u ponoć spavam, kao svaki obrnuti vampir. zato mi je miralem zajon - zjajo već dva dana u rosteru, čekam da krene pa da pogorša povredu i da ga kremiram kao i beala. Spoiler Edited November 18, 2025 by Zvezdinho
kironepraktičar Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 23 hours ago, Zvezdinho said: Nista, povedi se Janis.To bi bilo to. jadan zvezdinho, nedelju ili cak dve, bez djane nimanija. drzi se legendo, izaci ces ti iz ovoga jos jaci. November 18, 2025 Antetokounmpo sustained a low-grade left groin strain and will miss at least 1-to-2 weeks, Shams Charania of ESPN reports. 1
propolis Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 Da nije zakukao bilo bi 2-3 nedelje,a ovako su se fantazi bogovi smilovali nad zvekijevom fantazi dušom.
Zvezdinho Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 1 hour ago, kironepraktičar said: jadan zvezdinho, nedelju ili cak dve, bez djane nimanija. drzi se legendo, izaci ces ti iz ovoga jos jaci. November 18, 2025 Antetokounmpo sustained a low-grade left groin strain and will miss at least 1-to-2 weeks, Shams Charania of ESPN reports. 1
kironepraktičar Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 51 minutes ago, propolis said: Da nije zakukao bilo bi 2-3 nedelje,a ovako su se fantazi bogovi smilovali nad zvekijevom fantazi dušom. 36-11-5 berićet od zapomaganja je trenutan, sramota je večna. kazniće ga viši order fantazi bogova, kada dođe vreme, ovo su mu odobrili neki pešadinci-bogovi 1
Zvezdinho Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 4 minutes ago, kironepraktičar said: 36-11-5 berićet od zapomaganja je trenutan, sramota je večna. kazniće ga viši order fantazi bogova, kada dođe vreme, ovo su mu odobrili neki pešadinci-bogovi
Chaos Is Me Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 Ček da probam i ja. Kuku mene, ode i Castle. A od Kawhia nit pisma nit razglednice.
kironepraktičar Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 bože, zašto uzimaš najbolje među nama što kaže vajber-kolega, nebeska kafano, prestani da jačaš. 1
Zvezdinho Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ček da probam i ja. Kuku mene, ode i Castle. A od Kawhia nit pisma nit razglednice. Kakvi shokovi za Kawhia sto ne igra.Neverovatno, pa ko bi rekao.
kironepraktičar Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 aa ti se yapravo zalis fantazi-bogovima, jer imas garanciju na djanu a on povredjen kao i chavo ledeni? ima smisla, tvoja povreda je veca & bitnija. zvezdinho je usao u lukrativnu nishu = molba fantazi bogovima kroz dokaz o osiguranju igraca koji nije injury prone. ja bih ti racunao jednu kolonu vise u ovom aktuelnom duelu zbog skandala koji ti je priredjen. 1
Dracarys Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 Sve kukate, a ja sam se pre početka sezone pretplatio da igram bez prva dva pika.
propolis Posted November 19, 2025 Posted November 19, 2025 19 minutes ago, Dracarys said: Sve kukate, a ja sam se pre početka sezone pretplatio da igram bez prva dva pika. Takve igrače birate samo ti i Niko Harison,a Niko je otpušten...just sayin🙂
Recommended Posts