propolis Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Krivo mi samo što ne pokupih Kelel Ware-a i Bejlija iz Jute, bukvalno ispred nosa skinuse obojicu. Da sam njih pokupio umesto DeRozana i H.Jonesa rekao bih da bi ekipa bila među top 8 Edited 22 hours ago by propolis
Magia Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Trae / Bub Carrington Castle / Ivey Brandon Miller / Champagnie Durant / Clowney Poeltl/ Ware / Mich Rob / Adem Bona Nisam imao nikakav plan za 2. i 3. rundu. Posle toga sa Brandon Miller kao 4. Ware kao 5. Castle kao 6. Mich Rob kao 8. Ivey kao 9. i Adem Bona kao 10. dosta potencijala, valjda ce za nekog od njih da se obistine tvrdnje da su breakout kandidati. 2 1
Bobby Shurda Posted 21 hours ago Author Posted 21 hours ago 1 hour ago, Bobby Shurda said: Poole🤽, Sexton🔞, C. Anthony 🥷👌 Amen Thompson 🙏⛪, Kispert 💋🧑🎓 Ace Bailey 🎾🏴, Ronald Holland 🤡🇳🇱 Banchero🤌, Kuminga 🥊 Sarr 🥐, Claxton 🎸, Yang Hansen 🥠 Sreća pa ovi moji nisu svi zajedno u pravoj ekipi tu bi mrtvih bilo. LM za prvu rundu sam hteo da nastavim tradiciju da biram igrača kog želim da ispratim i koji će biti zanimljiv za gledanje, nadao sam se Kaningemu ali kada sam video da uini bira pre mene znao sam da od ta posla nema ništa, bila je dilema i Skoti Barns ali ti podložni povredama i moja prva runda ume da bude zajebana kombinacija. Ovo ostalo se išlo vidaflou, krivo mi je što nisam uzeo Kelela iz šampionske ekipe on mi je tu jedino izmakao malo ispred, Dajsona isto ali on je otišao baš rano tako da se ide u totalni ribild bez ijednog prošlogodisnjeg člana. 1
Squabbit Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Oooooooo braćo i sestre fantazeri zdravo zivo!! prvi post pole god,2,3 Booker, Podz, G Allen C Wallace Buzelis, Camara, Minott, Dunc Robin J Johnson, Porzingis Ayton, WCJ nije lose uz pretpostavku da Letonac ne pogine i natavno da nisam omashio skroz sa SF-ovima ostalo, bombona nek pocne 2 1
Manu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Šta uradi autopiče sa 17te pozicije: PG: Curry, D'Angelo, Melton SG: Coby White, Grimes, Divincenzo SF: Porter, Wiggins, Kyshawn George PF: Siakam, izvesni Murray-Boyles C: Valanciunas. Izazovna sezona u najavi 1 1
Bobby Shurda Posted 20 hours ago Author Posted 20 hours ago baš te masakrirao, bez centra praktično 1
Manu Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 minutes ago, Bobby Shurda said: baš te masakrirao, bez centra praktično Čak sam i kao spremio draft order i podigrao dosta centara za po 20/30 pozicija ali sam očigledno potcenio koliko je ovo jedna šakalska liga za sve što ima oznaku C. Uglavnom, trejdovi su otvoreni za celu ekipu. 1 1
Kurc Emuchelo Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ardun, Irving Rtr, THJ Mikal, OG, Džejden Mekd Mobli, Filipovski, Jabu Kesler, Lopez 2
Dracarys Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Zveki izdominirao draft, uzeo sebi igrača u drugoj rundi koji nije ni starter. 1
Zvezdinho Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Hvala ti Draki na ovome, nakon ovog posta mogu da ocekujem da ce Avdija da bude DD igrac i granicni TD.
Zvezdinho Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Wook said: Sledi godina Šenguna. Bice TD granicni igrac. 1
Wook Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 27 minutes ago, Zvezdinho said: Bice TD granicni igrac. Znao sam da će Sabonis da ode do 15, nadao sam se Giddeyu, ali kad je on otišao ispred nosa dileme više nije bilo. Trpača ima i kasnije. Uzeli smo Brunsona. Gobera i Lively ll da đubretare. Ti si uzeo Avdiju i valjda Jruea, mi Sharpa iz Blazersa. Ima potencijal da bude prvi strelac tima. Generalno sam zadovoljan. Edited 9 hours ago by Wook
Dracarys Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 30 minutes ago, Zvezdinho said: Bice TD granicni igrac. Hoće negde do pred kraj sezone, ako budemo mnogo optimistični onda i mart. Do tada će biti ćorak za drugu rundu. Sve pod pretpostavkom da ga negde ne trejduju, jer i on za dva meseca navršava 25... Ne može zauvek biti mlada nada. Besmisleno je trošiti drugu rundu za nekog ko ti ne može od starta davati jaku statistiku.
Bobby Shurda Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Fino su sredili aplikaciju izgleda dosta bolje, jedino što ne mogu više da se stavljaju kastm slike na profil tako da nema više ribrendinga tima rip
Kurc Emuchelo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 8 minutes ago, Bobby Shurda said: Fino su sredili aplikaciju izgleda dosta bolje, jedino što ne mogu više da se stavljaju kastm slike na profil tako da nema više ribrendinga tima rip Može! Ja sam promenio kao fan ribrendinga. Liga treba da bude na prajvet što sam zamolio komesara da odradi makar privremeno i onda može da se postave slike čak i direktno aplouduju sa telefona na app bez drkanja oko imgura i kvaliteta kao pre. 1
LayupFromTheMidget Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago PG: Pricard- Skut- Clayton SG: Reaves-Lavine SF: Srpski zet- Keegan PF:KAT- MUSA C: Bam-Garza-Maluach 2
Bobby Shurda Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Sad nešto gledam najstariji igrač u ekipi 26 godina, spava li mirno Delija Blagoje.
Recommended Posts