realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago OVo nije košarka. Okreće se ka sredini terena da da pas, oseti faul i okrene ka košu i onda bacanja. Pa komedija bre. 2
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bitno da je Karlik cisto odbranjen, u usta ih jebem 2
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ali kako uvek ove usrane nicije lopte zavrse kod Larkina na trojci. Jebote lebac
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Samo nemoj da mi neko kaze da je Bruno dobar kosarkas. Lik osnove kosarke ne zna. 1
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Bruno ponovo ostavio mozak na klupi. Bio je odmah faul nad Karlikom, svirali su tek drugi. 2
le piaf Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Definitivno izum Penaroje, Karlik i Galapagos na terenu u završnicama, funkcioniše fino
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Opet ne sviraju cist faul nad Karlikom. U cemu je fora vise?
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 5 minutes ago, Xpert said: Kakve mi napade igramo u zavrsnici... Celo drugo poluvreme isto. Jako loše. Edited 9 hours ago by realno *w
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Malo mi losi, malo batine koje se ne sviraju nad Karlikom, malo imbecilno dosudjeni faulovi na njihovom sutu za 3 (narocito onaj celendzovani) i eto
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kako smo sjebali utakmicu. Nekoliko defanzivnih propusta, zatvorili nam reket u napadu i ćao.
Dzep Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nah, bez Karlika ne može da se dobije, bilo koja utakmica, ako on ne isporuči, ništa. Nevermind, danas ništa dobro ne može da se desi
Xpert Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Reci ce da je svirao neki raniji kontakt i bice dva bacanja.
realno *w Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago I sada biraju momenat kada su svirali faul. Koje jebeno bolesno pravilo. 2
Recommended Posts