Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Poku brate, šta se dešava? Kakva je ovo depresija, šta je? Ne mogu više da gledam ove naše domaće kosture bez duše, stvarno ne mogu... Uvek je on ovakav, preplasen, mrtvak. Ponekad se namesti da opali uspesno koju poludistancu, pa zavara da moze biti nesto od njega. Ne moze. Ne mozes igrati EL skoro 23 meseca, preko 60 kola i biti i dalje preplasen po kosem
Patriota iz kauca Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mario Nakić jedini od naših koje imamo a da može nešto da odigra a ni on ne može da spoji mesec dana da ne ode pola godine na bolovanje
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Lakic ume da bude koristan, al sve dok 'ne izlazi iz svojih opanaka'. 2
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago ne bi bilo loše uvesti Fajea u faulove, pa nek im Vilis igra 5...
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Bruno je jos jedan igrac u kojeg se ne mozes pouzdati. Sad vec imamo dovoljno veliki uzorak, da vidimo da ovakve gluposti nisu izolovani incidenti, vec njegov nestabilan karakter. Edited 11 hours ago by Xpert
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne možemo mi da branimo ovaj brzi centar, nema šanse.
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Umori me samo da gledam utakmicu protiv Pariza a kamoli da se igra protiv njih. I kad ih ide i kad maše samo te melju, moraš ozbiljno da namestiš glavu da te ne iscentrifugiraju.
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Baš je teško odgovoriti na ovu brzinu. Kao muve bez glave deluju, ali nije tako
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 mrtvaka neupotrebljiva na 4. Da sam Penjaroja, spontano bi mi izrasla kosa samo da instant opadne. 3
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I Dilan je bas glup igrac. Kad ga ne ide sut sa distance, poprilicno je beskoristan. 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Baš je teško odgovoriti na ovu brzinu. Kao muve bez glave deluju, ali nije tako Cak im je ispodprosecno sutersko vece, ali ubijaju nam samopouzdanje jer trecinu toga uhvate
le piaf Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Elevator Operater said: Cak im je ispodprosecno sutersko vece, ali ubijaju nam samopouzdanje jer trecinu toga uhvate Jebi ga, takva ekipa, mnogo poseda, mnogo šuteva, zaleću se svi na skok, tih par minuta određene petorke svi gaze na maks, energija u fullu, i onda ulazi novih pet da održava ritam ili čak poveća. Oni bi u pri cipu trebali malo pasti u 4/4, bar ono što sam ih ja gledao.
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ne znam hoce li biti snage u 2/2, ali svaka cast nama sto smonu egalu, tamo, sa ovakvim cetvorkama veceras i Radanovim kao clanom rotacije koji ne sme da igra koliko je ispod EL nivoa. 1
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Ala su nas izlepili večeras. Sad divljam po stanu zbog ovoga. Sve najnaivnije moguće blokade, gde se ide na koš kao da nikog nema u hali. Evo sad Sterling ova kontra, suprotan primer, dao desno rame, malo šire levo i lagano polaganje. 2
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Da, da, kod neke dve banane sam bio šokiran u fazonu pa zašto tako naivno.
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Moze se ovo dobiti. Napadacki smo raznovrsni. Cak 13 ast za poluvreme. Al mora bolje u defanzivnom skoku i da se izborimo za te nicije lopte. P.S. I naravno, bez #11 u drugom delu. Edited 11 hours ago by Xpert
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Meni ovo deluje kao klasični hod po ivici... Utisak da u svakom trenutku preti neka 10-0 serija, koja će da završi tekmu...
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Elevator Operater said: Ubicu se sa glupostima koje radimo Bonga i Brown, "ja tebi serdare, ti meni vojvodo."
Recommended Posts