Jump to content

Recommended Posts

Posted

Madrid onda sa bolesnom kaznom za kepa, sada ovo tovarenje magareta. Pokazatelj da i u neka buduca bolja vremena, ova smrdljiva organizacija ce uraditi sve da tim poput naseg ne prismrdi trofeju. Verovatno vazi isto i za komsije

2 minutes ago, Barkley#34 said:

I dalje odbijamo da umremo.

Da je formiranje ovog ovakvog sastava doslo iole prirodnije i sa manje kataklizme, moglo je biti i prijatno iskustvo podrzavati ih i nervirati se oko njih.

Posted

Jebi ga, dobijemo dve teške trojke i dva faula u napadu. 

Dobio bih krivičnu prijavu da je neko čuo šta sam sve rekao sudijama i ne bi mi bilo žao. 

Sranje, baš sranje.

Posted (edited)

Jasno je da smo izgubili svaki kredibilitet kod sudija.

Neko bi morao da izađe na konferenciju za štampu i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača a da oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave...

Edited by Dzep
Posted
2 minutes ago, Dzep said:

i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača onda oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave...

Mnogo će se portresti, u fazonu mnogo sam žalosna.

Posted

Sada vracaju neke odluke. Jebes takvo sudjenje, u kojem moras da im pozdravis sve po spisku, da bi uvideli sta rade...

• Like 1
Posted

Ništa mi više ne treba od ovoga, borba, smisao, nešto će da se dobije, nešto da se izgubi, ali i dobija i gubi tim, to je to

• Like 1