Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Čista banana s leđa sviraju faul, sudija jebali te oklagijom. Neomašćenom. 1
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Madrid onda sa bolesnom kaznom za kepa, sada ovo tovarenje magareta. Pokazatelj da i u neka buduca bolja vremena, ova smrdljiva organizacija ce uraditi sve da tim poput naseg ne prismrdi trofeju. Verovatno vazi isto i za komsije 2 minutes ago, Barkley#34 said: I dalje odbijamo da umremo. Da je formiranje ovog ovakvog sastava doslo iole prirodnije i sa manje kataklizme, moglo je biti i prijatno iskustvo podrzavati ih i nervirati se oko njih.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebi ga, dobijemo dve teške trojke i dva faula u napadu. Dobio bih krivičnu prijavu da je neko čuo šta sam sve rekao sudijama i ne bi mi bilo žao. Sranje, baš sranje.
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jasno je da smo izgubili svaki kredibilitet kod sudija. Neko bi morao da izađe na konferenciju za štampu i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača a da oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave... Edited 1 hour ago by Dzep
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebiga ljudi, 10 utakmica igrate sa stavom samo da se zavrsi naravno da ce sada i sudije da silje patku na vama.
Eddard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Dzep said: i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača onda oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave... Mnogo će se portresti, u fazonu mnogo sam žalosna.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sada vracaju neke odluke. Jebes takvo sudjenje, u kojem moras da im pozdravis sve po spisku, da bi uvideli sta rade... 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ništa mi više ne treba od ovoga, borba, smisao, nešto će da se dobije, nešto da se izgubi, ali i dobija i gubi tim, to je to 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago U ovom sastavu, ovo je verovatno maksimum. Borili se, ali vidi se nedostatak kvaliteta. 2
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Od mene sve pohvale. Onakva raštimovama banda da ovako odigra u ovakvom sastavu, top 1
Recommended Posts