Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Evo ih smradine, izdrzali citava 2 min bez da sviraju sranja
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, Kooineeperk said: Ja na pocetku utakmice: Hide contents Isto ja malo kasnije: Hide contents @wrach eto, da se javim i pre kraja utakmice Sto vec sad? Plasis se otici ce Partizan na -10/15 do kraja? 14 minutes ago, Luchifer89 said: Emin Mogulkoc, Jakub Zamojski, Gytis Vilius - decu lečili dnevnicom od večeras Braate... nemoj ovo.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pocetak kraja...Mozda cemo u aprilu konacno materijalizovati kvalitetan rad na treningu nekom pobedom. Mnogo je ovo bolje veceras, ali smo odavno presli granicu gde je samo trud dovoljan.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Konacno odigras nesto smisleno i sacekaju te ova trojica sa pistaljkama
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Penjaroja je hteo Vanju na terenu toliko dugo, eto mu.
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Neka ih jebu sudije, ova ekipa zasluzuje sve najgore sportski.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo se u NBA stalno radi, ne da se koš posle faula. Za ovo svirati nesportsku, pa na neomašćeni kolac vas nabijem svu trojicu lopova!
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, wrach said: Sto vec sad? Plasis se otici ce Partizan na -10/15 do kraja? Ma jok, nego legao tajming desavanja na terenu sa klipovima. 😁 A da, voleo bih da dobijete.
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Elevator Operater said: Pocetak kraja...Mozda cemo u aprilu konacno materijalizovati kvalitetan rad na treningu nekom pobedom. Mnogo je ovo bolje veceras, ali smo odavno presli granicu gde je samo trud dovoljan. Dobro su nas pokrali večeras, plasman svakako više nije bitan
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Posao sam već, ako je u trojci jedan sudija sa Baltika plus Poljska i Ukrajina, srpski klubovi su u nepovoljnom položaju. Dvojica su nemoguća misija.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dzep said: Čista namerna, ne pipaš igrača nakon faula, tačka On je išao na loptu, ne na igrača
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago evo fa mi neko objasni od kad Bonga uzima ovakve suteve? i kakav god da je taj jabari stoji u cosku u relativno boljoj poziciji
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hapoel i Oly scenario feat. tri govnarcine. A cak ni Jabari nije bio minuscina na terenu
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Dzep said: Čista namerna, ne pipaš igrača nakon faula, tačka Ne postoji namerna samo nesportska. A sta ako Kameron nije bio siguran kad je bio faul i isao je da ne bude 2+1 (kao Bonga u pp)?
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, le piaf said: Zašto ne igra Fernando cc Jos ih nije popamtio Penjo 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na kraju rutinski poraz. Prvo poluvreme solidno, drugo uzasno. 1
Recommended Posts