Xpert Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Katas ni nema sta da kaze na TO-u. Eto dokle smo stigli kao klub. 1
Eddard Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iju, kakva skupina bednika. Željko, jebi se, kako si ih skupio. 1
Sinnerman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Luchifer89 said: Hahhahahahahha... E moj ćelafuto, gde si ti došao... Komšije ja vas molim da nađete novi nadimak vašem treneru, taj je rezervisan za našeg. Hvala 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Niste se lepo podelili Salu na stranu. 92 poena za 3/4 kod kuće? Vreme je za radikalnije mere. Edited 2 hours ago by Petkovic Miroslav97
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali kad se odmah skupe na temi dobronamerne komšije da zavrću nož u rani... na čast vam, ako je uopšte imate. 1 1 2
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tajrik opet odgovara srednjim prstom i napusavanjem. Mars iz kluba djubre jedno.
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno, aj sjasite ljudima, imamo mi dovoljno svojih problema 2 1
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Xpert said: Katas ni nema sta da kaze na TO-u. Eto dokle smo stigli kao klub. ako je matori mizrahi došao u arenu, verovatno broji šekele u svlačionici da odmah povede nekog za TLV
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Gudura said: Stvarno, aj sjasite ljudima, imamo mi dovoljno svojih problema Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. 1
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. Kad te išutiraju sa Foruma, da znaš ko te je reportovao. 2 1 1
mfmilan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, Eddard said: Iju, kakva skupina bednika. Željko, jebi se, kako si ih skupio. Ovo bih ja voleo da se nekako do kraja razjasni, koliko je Željko doveo a koliko mu je dovedeno. 2 1 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. Jeste kad je protivnik dorastao tome a ovde jbg nije. To je kako se kaze sutiraj ih kada su u blatu vec. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, mfmilan said: Ovo bih ja voleo da se nekako do kraja razjasni, koliko je Željko doveo a koliko mu je dovedeno. Pa Parkera sigurno nije doveo Ostoja. :S 1
NikadProtivKaline Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago murinen ni u ovakvoj situaciji ne zasluzuje ni sekund?
dekifisher Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Wash, Džiber, Tajrik u Metalac. I da žive u Valjevu. Nek youtuber snima Moravu kako teče sa drugarima 4 1
Recommended Posts