Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu?
MrTripleDouble Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago dajte naziv Kalatesovi gilja, dobar komad ovako na prvu
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu? Dobar je bio protiv Podgoričana, sad je vezao dva dobra poteza edit 3 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu? Druze, batali ti kosarku. 5
Dzo23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Simultanka Miltona. Ono sto je radio Sterling u derbiju, to sad radi Šejk.
Petkovic Miroslav97 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kako je Deser ispalio Hazera sada nakom silnoh promašaja limitiranog turčina. 😁
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ova rezervna petorka je fino utegla odbranu što nas je odlepilo uz Miltonovu simultanku.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Karlik non faktor za sada. Neće bas moći pobeda bez njegovog doprinosa u drugom, bez obzira na trenutnu razliku. Daleko od toga da bih mu zamerio sve i da ne živne do kraja meča, ali se nadam da nije počeo da pada u formi, iako je to očekivano jer je odmah krenuo jako i moćno od Fenera.
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Pa ako Efes nastavi u istom ritmu, nece biti potrebna nikakva posebna partija bilo koga. Nek se raspodeli minutaza, ako je moguce. Za 2 dana imamo Zalgiris.
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Nisam hteo da pišem na matičnoj, ali izgleda da je Karlik potpisao novi ugovor na dve godine.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Just now, Xpert said: Pa ako Efes nastavi u istom ritmu, nece biti potrebna nikakva posebna partija bilo koga. Nek se raspodeli minutaza, ako je moguce. Za 2 dana imamo Zalgiris. Stoji, ali prosto znamo da ce Efes igrati daleko bolje. Nadam se da grešim...
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Nisam hteo da pišem na matičnoj, ali izgleda da je Karlik potpisao novi ugovor na dve godine. Aj obraduj me i daj neki kredibilan izvor? 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Aj obraduj me i daj neki kredibilan izvor? Drugari mi rade u Zvezdi, uglavnom se dosta toga zna među njima. Meni lično je kredibilan, ali zaista se ne bih bavio insajderisanjem, nije da je pomoćnik Penaroji, već Obradoviću. 1
le piaf Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Bas smo ocajni 20 izgubljenih lopti dve ekipe za 26 minuta. Nestvarno loš kvalitet košarke. Edited 7 hours ago by le piaf
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Za ovakav Efes su dovoljni drugari iz druge petorke.
Xpert Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Osetkovski defanzivno, niti u jednom trenutku nema ni najmanju predstavu sta treba da radi. 1
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Tanka četvrtina jako. Nemamo igru nikako, mora neko da se pojavi u ovoj četvrtoj četvrtini.
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Povraca mi se od ovih odluka sta je faul na sutu u EL.
Recommended Posts