Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu?
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago dajte naziv Kalatesovi gilja, dobar komad ovako na prvu
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu? Dobar je bio protiv Podgoričana, sad je vezao dva dobra poteza edit 3 1
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 4 minutes ago, Elevator Operater said: Kako je moguce da se Milton raspada istovremeno u svakom kosarkaskom fundamentu? Druze, batali ti kosarku. 5
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Simultanka Miltona. Ono sto je radio Sterling u derbiju, to sad radi Šejk.
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako je Deser ispalio Hazera sada nakom silnoh promašaja limitiranog turčina. 😁
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Efes je jeziv. 4
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ova rezervna petorka je fino utegla odbranu što nas je odlepilo uz Miltonovu simultanku.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Karlik non faktor za sada. Neće bas moći pobeda bez njegovog doprinosa u drugom, bez obzira na trenutnu razliku. Daleko od toga da bih mu zamerio sve i da ne živne do kraja meča, ali se nadam da nije počeo da pada u formi, iako je to očekivano jer je odmah krenuo jako i moćno od Fenera.
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Pa ako Efes nastavi u istom ritmu, nece biti potrebna nikakva posebna partija bilo koga. Nek se raspodeli minutaza, ako je moguce. Za 2 dana imamo Zalgiris.
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Nisam hteo da pišem na matičnoj, ali izgleda da je Karlik potpisao novi ugovor na dve godine.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Xpert said: Pa ako Efes nastavi u istom ritmu, nece biti potrebna nikakva posebna partija bilo koga. Nek se raspodeli minutaza, ako je moguce. Za 2 dana imamo Zalgiris. Stoji, ali prosto znamo da ce Efes igrati daleko bolje. Nadam se da grešim...
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Nisam hteo da pišem na matičnoj, ali izgleda da je Karlik potpisao novi ugovor na dve godine. Aj obraduj me i daj neki kredibilan izvor? 1
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Dzep said: Aj obraduj me i daj neki kredibilan izvor? Drugari mi rade u Zvezdi, uglavnom se dosta toga zna među njima. Meni lično je kredibilan, ali zaista se ne bih bavio insajderisanjem, nije da je pomoćnik Penaroji, već Obradoviću. 1
le piaf Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 3 minutes ago, Elevator Operater said: Bas smo ocajni 20 izgubljenih lopti dve ekipe za 26 minuta. Nestvarno loš kvalitet košarke. Edited 12 hours ago by le piaf
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Za ovakav Efes su dovoljni drugari iz druge petorke.
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Osetkovski defanzivno, niti u jednom trenutku nema ni najmanju predstavu sta treba da radi. 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Tanka četvrtina jako. Nemamo igru nikako, mora neko da se pojavi u ovoj četvrtoj četvrtini.
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Povraca mi se od ovih odluka sta je faul na sutu u EL.
Recommended Posts