Xpert Posted Tuesday at 09:40 PM Posted Tuesday at 09:40 PM (edited) Bas sam se pitao kude je nestao Partizan, na koji sam navikao, iz prvog dela sezone. P.S. Ne bi smrda dodala, da mu zivot zavisi od toga... i sad ce biti njihova lopta. Edited Tuesday at 09:41 PM by Xpert
Barkley#34 Posted Tuesday at 09:42 PM Posted Tuesday at 09:42 PM Koliko je loša i teška ova utakmica. Samo da preteknemo nekako.
Volter Posted Tuesday at 09:42 PM Posted Tuesday at 09:42 PM Just now, le piaf said: Sterling Brown, definicija glupana. Realno je bio čist faul.
le piaf Posted Tuesday at 09:43 PM Posted Tuesday at 09:43 PM Just now, Volter said: Realno je bio čist faul. Ovo se rešava školski sa give n go 1
Barkley#34 Posted Tuesday at 09:44 PM Posted Tuesday at 09:44 PM Sudije se na kraju uklapaju u "lošost" utakmice.
le piaf Posted Tuesday at 09:50 PM Posted Tuesday at 09:50 PM Definicija low iq ove ekipe, praviš faul na jebenom šutu, i umalo 2+1. Bože mili, dal je realno da ovoliko nemaju mozga?
Shonewizard Posted Tuesday at 09:50 PM Posted Tuesday at 09:50 PM Ovaj praznik košarke je zaslužio dodatnih 5 minuta, ali neće Karlik dozvoliti 🙂
Xpert Posted Tuesday at 09:50 PM Posted Tuesday at 09:50 PM Eto ne znam, kako ova lopta nakon faula nije upala u kos. P.S Ako ovi ne budu pravili faul, nadam se da nam nece pasti na pamet da sutnemo, pre poslednjih 5 sek.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Sudije se lepo zagrejale za jedenje govana. Pomalo, da frustrira i prca u mozak. Na stranu sto mi sami igramo slabo 1
Barkley#34 Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Šejk kao pijan. Kad nema ber nekakvog centra korzo je u našem reketu.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Daleko najlosije vodjenje Penjaroje otkako smo se konsolidovali (Minhen). Ne znamo gde smo.
Elevator Operater Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jebao te radanov da te jebao. Ne zna napad, ne zna odbranu, ne zna da gleda na sat.
le piaf Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Bonga 🖤 Odlična sekvenca i Osetkovskog na obe strane 1
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nadam se da je samo kraca faza, ali Bonga od derbija pravi bas ucestalo glupe greske
Barkley#34 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Nemamo dovoljno džebane u napadu za ceo meč. Moraće Milton da se probudi pa da se nekako dogegamo do egala u finišu. Baš nam povremeno očigledno pada kvalitet na terenu. I mora odbrana da se pegla.
Recommended Posts