Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Rekao bih da je do umora i previše mečeva u kratkom periodu. Nadam se da ćemo se probuditi do poluvremena. 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Al sa kojom lakocom dopustamo 1 na 0 kontre. Mislim da smo ubedljivo najgora ekipa u EL, po tom kreiterijumu.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odavno nisam video gori KKP. Od Karlika do Radanova, svi su katastrofalni. Prkosimo zakonu velikih brojeva, svaki igrac je za sada minus na terenu.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Slazem se... bas su svi losi... tomas ertel drzi cas i u hali mi deluje atmosfera kao da igramo sa nekom ABA ekipom
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo je sad vec na nivou kao protiv Olimpijakosa... Napadacki verovatno i losije.
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da je neki drugi protivnik, rezultat bi bio 40 14 posle 14 minuta košarke. Aplauz za ovo. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Gud gajs,in jor ajs ju ar gud gajs? fak ju evrbadi 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Toliko smo losi da je krv krenula da mi kljuca od besa za ovu najnebitniju utakmicu u skorijoj istoriji.
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Videste li kako Braun čuva nogice pri ulasku u "duel". Sramotan lik. Edited 1 hour ago by MilošVB
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Dzekiri....🤦 Ovo pocinje da lici na neku crnu komediju
MilošVB Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago GM Klivlenda na utakmici. Nije mu se baš pokazao Kalates večeras... 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Sterling budi u meni mnogo losa osecanja i zelje prema njemu... Edited 1 hour ago by Xpert 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ni 3 na 1 kontru ne umemo veceras. Katastrofa...cisto da ne zaboravimo kakva je ovo sezona.
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da je bilo koja druga ekipa sa dna tabele, gubili bi 20 razlike 1
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ovo poluvreme je legitimni kandidat za najgore ove sezone. 1
le piaf Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago (edited) Sa ovakvim Asvelom mi imamo problem u Beogradu. Ekipa sa školskog. Edited 58 minutes ago by le piaf
Barkley#34 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago 2 minutes ago, Xpert said: Ovo poluvreme je legitimni kandidat za najgore ove sezone. Ne trči pred rudu. Preokrenusmo lagano dok vi kukate, ccc.
Jakob Aman Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Zofri u hali. Neka samo odrzi jedan cas kako se bori za Partizan. Dovoljno je.
Stiletto Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago Milion gluposti za poluvreme i opet ih ostavimo ispod 10 poena za četvrtinu. A to ne znači da mi briljiramo već da oni pojma nemaju. A i od takvih nemača pojma smo već izgubili ove sezone.
Recommended Posts