Patriota iz kauca Posted March 22 Posted March 22 1 minute ago, Xpert said: Da, rekao bih da nam je za pobedu, neophodan bolji sut i malo bolja odbrana. Za pobedu je potrebno da nastavimo ovako i da imamo ničije lopte. Za sada su sve bile njihove. Ne igraju pametnije ali sa više energije idu po ničije lopte.
Dzep Posted March 22 Posted March 22 Poku ima neki problem sa fizičkom spremom, kao da dva minuta ne može da odigra a da se ne zadiše
Xpert Posted March 22 Posted March 22 (edited) Nije tu samo fizicka sprema. Kuburi i sa donosenjem odluka. Ili ne razmisli uopste, ili overthinking. EDIT: Ovakve stvari ne mogu da razumem. 10 sekundi prodje, mi ne mozemo da se saberemo u odbrani, a uopste nisu krenuli odmah u realizaciju. Komunikacija na nivou obdanista. Edited March 22 by Xpert
Alek The Great Posted March 22 Posted March 22 Uopste nije slucajno sto gubimo kada su u igru usli Dilan i Sterling.
Dzep Posted March 22 Posted March 22 Sterling je kralj, prva akcija na terenu, ne gradi Kodija, 2+1 😂😂 Cigani su bacili sve na nas u trećoj, čak se i dobro držimo koliko nismo uspeli da odgovorimo. Opet će da bude energy thing, ko uspe više da bije, pobediće
Xpert Posted March 22 Posted March 22 Poku nesto i uradi, al Osetkowski potpuno beskorisna masa na parketu.
wrach Posted March 22 Posted March 22 Da se zapita covek ko je trazio ovog Ostekovskog da dodje u Partizan... a da...
Sinnerman Posted March 22 Posted March 22 (edited) Ooooo komšiiijeeee, samo da vidim kakvo je stanje kod vas? Ovi moji puštaju dole ulje, nečitljivi su, pa reko da vidim je l kod vas ista situacija? Edited March 22 by Sinnerman
Elevator Operater Posted March 22 Posted March 22 A ko nama brani da stisnemo odbranu poput njih? Posto imamo "vrhunski kvalitet i dubinu"? Lep mali podsetnik da se kvalitet tima ogleda u oba smera.
le piaf Posted March 22 Posted March 22 Sterlingu bih zalepio šamarčinu, smrad jedan smrdljivi bezobrazni
Elevator Operater Posted March 22 Posted March 22 Panatinaikosovali su nas, skoro pa preslikano iz Atine. Jedino sto mi dobru igru iz prve 3/4 nismo materijalizovali sa vecom prednoscu od 2 poena.
Dzep Posted March 22 Posted March 22 Ovo nije samo branjenje trojke, Cigani su dali makar dve jako teške trojke te je to i razlika 2
le piaf Posted March 22 Posted March 22 Sa Jagom na terenu oni igraju presing, a mi ne možemo da postavimo napad, celu četvrtinu.
Xpert Posted March 22 Posted March 22 Jebiga, sad na kraju im uslo sve. Protiv toga se ne moze. Imaju za 3 skoro 60%.
NikadProtivŽelimira Posted March 22 Posted March 22 Usrale ih trice, nesviran faul na Brunu i faul u napadu Šejka kao podsetnik da u ABA nema gostujuće pobede ako si Partizan u derbiju. 4
Recommended Posts