Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Gasi mešalicu, motaj kablove, Viršla ubo sedam poena zaredom. 1 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Cestitke komsije. Jel greskom gledamo odlozeni snimak? Edited 10 hours ago by Elevator Operater
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kao sto sam uvek pricao... Nik je zaboravio vise kosarke nego sto ce ostali na terenu ikad znati 2
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Jel greskom gledamo odlozeni snimak? Ma dobijate ovo bre opusti se.
ScepanScekicSto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ako nastave ovako da sutiraju, dobijamo napisah ovo na 4:8 za nas ako se ne varam 😂😂😂😂 sve je ovo go kurac, postujem, al u nedelju cemo videti od cega smo satkani u ovom momentu
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobijate ovo bre opusti se. Lako je reci na 6 min do kraja i dok navijas za vecitog rivala. Pa ako malko i ureknes, to je samo bonus. Tako bih i ja za vas, pa nema ljutiš 🙂
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobijate ovo bre opusti se. I odmah serija 8:0 za njih. Duško, Meče!
le piaf Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Iskontrolisati ih malo, preseći faulom. Faul bre na Bongi
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Bonga zasluzuje da ubada ove suteve Ali CIM SAM VIDEO DA BRAUN PREVODI 1 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da li sam i dalje proglasen personom non grata ovde? 1
Recommended Posts