Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Gasi mešalicu, motaj kablove, Viršla ubo sedam poena zaredom. 1 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 2 minutes ago, Don Dusko said: Cestitke komsije. Jel greskom gledamo odlozeni snimak? Edited 8 hours ago by Elevator Operater
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kao sto sam uvek pricao... Nik je zaboravio vise kosarke nego sto ce ostali na terenu ikad znati 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Jel greskom gledamo odlozeni snimak? Ma dobijate ovo bre opusti se.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ako nastave ovako da sutiraju, dobijamo napisah ovo na 4:8 za nas ako se ne varam 😂😂😂😂 sve je ovo go kurac, postujem, al u nedelju cemo videti od cega smo satkani u ovom momentu
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobijate ovo bre opusti se. Lako je reci na 6 min do kraja i dok navijas za vecitog rivala. Pa ako malko i ureknes, to je samo bonus. Tako bih i ja za vas, pa nema ljutiš 🙂
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobijate ovo bre opusti se. I odmah serija 8:0 za njih. Duško, Meče!
le piaf Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Iskontrolisati ih malo, preseći faulom. Faul bre na Bongi
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bonga zasluzuje da ubada ove suteve Ali CIM SAM VIDEO DA BRAUN PREVODI 1 1
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Da li sam i dalje proglasen personom non grata ovde? 1
Recommended Posts