Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Kakve gluposti pravimo na početku treće. Karlik popravlja opšti utisak.
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Generalno dobar Braun u odbrani i uglavnom opet igra pametno
Barkley#34 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) Glava me boli od ovoga što igramo na obe strane u 3/4. Edited 7 hours ago by Barkley#34
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Postoji neki dogovor el sudija da namerno jebu Bruna, psihosocijalni eksperiment.
realno *w Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Meni ovo deluje kao klasični hod po ivici... Utisak da u svakom trenutku preti neka 10-0 serija, koja će da završi tekmu... 1
Elevator Operater Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mrtvak apsolutno nista ne moze dobro da uradi osim da pljesne dlanom o dlan uz tugljiv izraz lica
NikadProtivŽelimira Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Meni ovo deluje kao klasični hod po ivici... Utisak da u svakom trenutku preti neka 10-0 serija, koja će da završi tekmu... Samo Bald Eagle može ovo zaustaviti. 1
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Ovo je bas kriticna petorka. P.S. Au sta radi Kalates! Edited 6 hours ago by Xpert
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko toliko uspevamo da se uzdrzavamo i ne jurcamo sa njima kada imamo napad, to i daje neki rezultat uprkos losoj 3/4.
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Nick the Greek, doktor, mora da ostane Edited 6 hours ago by Dzep 1
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: losoj 3/4. Nek su sve loše kao ova pa čak i one dobre 1
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mozemo li nekako izdrzati najveci moguci fizicki pritisak koji nas sad ocekuje u prvim minutima. Makar da rez ostane na ovoj nekoj distanci.
Recommended Posts