Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakve gluposti pravimo na početku treće. Karlik popravlja opšti utisak.
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Generalno dobar Braun u odbrani i uglavnom opet igra pametno
Barkley#34 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Glava me boli od ovoga što igramo na obe strane u 3/4. Edited 12 hours ago by Barkley#34
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Postoji neki dogovor el sudija da namerno jebu Bruna, psihosocijalni eksperiment.
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Meni ovo deluje kao klasični hod po ivici... Utisak da u svakom trenutku preti neka 10-0 serija, koja će da završi tekmu... 1
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mrtvak apsolutno nista ne moze dobro da uradi osim da pljesne dlanom o dlan uz tugljiv izraz lica
NikadProtivŽelimira Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Meni ovo deluje kao klasični hod po ivici... Utisak da u svakom trenutku preti neka 10-0 serija, koja će da završi tekmu... Samo Bald Eagle može ovo zaustaviti. 1
Xpert Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ovo je bas kriticna petorka. P.S. Au sta radi Kalates! Edited 12 hours ago by Xpert
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Koliko toliko uspevamo da se uzdrzavamo i ne jurcamo sa njima kada imamo napad, to i daje neki rezultat uprkos losoj 3/4.
Dzep Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Nick the Greek, doktor, mora da ostane Edited 12 hours ago by Dzep 1
fancy Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 3 minutes ago, Elevator Operater said: losoj 3/4. Nek su sve loše kao ova pa čak i one dobre 1
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Mozemo li nekako izdrzati najveci moguci fizicki pritisak koji nas sad ocekuje u prvim minutima. Makar da rez ostane na ovoj nekoj distanci.
Recommended Posts