Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Dzep said:

Poku brate, šta se dešava? Kakva je ovo depresija, šta je? Ne mogu više da gledam ove naše domaće kosture bez duše, stvarno ne mogu...

Uvek je on ovakav, preplasen, mrtvak. Ponekad se namesti da opali uspesno koju poludistancu, pa zavara da moze biti nesto od njega. Ne moze. Ne mozes igrati EL skoro 23 meseca, preko 60 kola i biti i dalje preplasen po kosem

Posted (edited)

Bruno je jos jedan igrac u kojeg se ne mozes pouzdati. Sad vec imamo dovoljno veliki uzorak, da vidimo da ovakve gluposti nisu izolovani incidenti, vec njegov nestabilan karakter.

Edited by Xpert
Posted

Umori me samo da gledam utakmicu protiv Pariza a kamoli da se igra protiv njih. I kad ih ide i kad maše samo te melju, moraš ozbiljno da namestiš glavu da te ne iscentrifugiraju.

Posted
Just now, Elevator Operater said:

Cak im je ispodprosecno sutersko vece, ali ubijaju nam samopouzdanje jer trecinu toga uhvate

Jebi ga, takva ekipa, mnogo poseda, mnogo šuteva, zaleću se svi na skok, tih par minuta određene petorke svi gaze na maks, energija u fullu, i onda ulazi novih pet da održava ritam ili čak poveća. Oni bi u pri cipu trebali malo pasti u 4/4, bar ono što sam ih ja gledao. 

Posted
1 minute ago, Barkley#34 said:

Ala su nas izlepili večeras.

Sad divljam po stanu zbog ovoga. Sve najnaivnije moguće blokade, gde se ide na koš kao da nikog nema u hali.

Evo sad Sterling ova kontra, suprotan primer, dao desno rame, malo šire levo i lagano polaganje.

• Like 2
Posted (edited)

Moze se ovo dobiti. Napadacki smo raznovrsni. Cak 13 ast za poluvreme. Al mora bolje u defanzivnom skoku i da se izborimo za te nicije lopte.

P.S. I naravno, bez #11 u drugom delu.

Edited by Xpert