Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odbrana nam je na izuzetno slabom nivou, nevezano za suteve koje su pogodili. Imaju previse laganih polaganja.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebo vam skok sve po spisku. na 14 promašaja imaju 8 skokova u napadu... bolestan podatak
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago nekako se stice utisak da je razlika manja nego sto igra pokazuje. Ovo sto nam njihove lake petice i cetvorke uhvatise ovoliko skokova u napadu je zabrinjavajuce. A jos vise to sto ni Bruno i Jekiri nisu uspeli lepo da ih uguraju u kos na drugoj strani. A jaci su brate, mogu po dvojicu da nose na ledjima.
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, realno *w said: Ja ne mogu Lakića očima da vidim. Klasican centarhalf i kosarkaski nemac pojma. Meni je neverovatno da je on prismrdeo reprezentaciji u bilo kom pojavnom obliku. Medju gomilom mrtvih puvala koja nisu ispostavala dres ove sezone, se istakao kao nekom borbenoscu i krvavim kolenima, pa ga navijaci malo ishajpovali, a on poleteo i umislio da je kosarkas. Poredjenja sa jednim Brankom Lazicem su tek blasfemija, odbrambeno ni prici prajm Branku, a ovaj je bar umeo da metne trojku iz coska i pogodi po koje bacanje, Lakic nema ni jedan ofanzivni kosarkaski element makar na pristojnom nivou.Zaista nema poente da on nosi dres jednog velikana kao sto je Partizan
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Nemoguće je dobiti utakmicu sa ovakvim skokom. Edited 1 hour ago by realno *w
le piaf Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da li je ovaj Braun došao do nekih intimnih fotografija Penaroje?
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pa i mi smo uhvatili nekoliko lopti zaredom u napadu. Baš loših nekoliko minuta na obe strane. Kamenjarimo za sve pare. Edited 1 hour ago by Barkley#34 Slovo
MilošVB Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Smajli koji se odmah diže na šut i Poku koji bespotrebno fintira. Tačno razlika između njih dvojice.
realno *w Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago 27 minutes ago, le piaf said: Da li je ovaj Braun došao do nekih intimnih fotografija Penaroje? A koga da ubaci? Kod Brauna možeš da se nadaš da uđe svaki peti šut, kod ostalih koje imamo na klupi ni toliko.
le piaf Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago 6 minutes ago, realno *w said: A koga da ubaci? Kod Brauna možeš da se nadaš da uđe svaki peti šut, kod ostalih koje imamo na klupi ni toliko. Pa nije problem samo što nema kočnicu kad krene da srlja napred, nego je i defanzivno loš. Ova petorka nije loša defanzivno, iako je Fernando ispao zbog 5 faulova.
wrach Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago E moj Bonga.. zao mi je sto smo te na ovo "potrosili" 1
Jakob Aman Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago (edited) Bar smo se resili bede u vidu Smajlija Edited 28 minutes ago by Jakob Aman
le piaf Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Karlik je zbilja mnogo falio, sve izgleda dosta smislenije kad je on na terenu
realno *w Posted 27 minutes ago Posted 27 minutes ago (edited) Bogme Braun 2 dobre odbrane + asistencija. Slažem se sa tobom da je pre toga bio užasan. @le piaf Edited 27 minutes ago by realno *w 1
realno *w Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago (edited) Bravo mi! 4 minutes ago, Xpert said: Nadam se da cemo biti pametni u ovoj zavrsnici. Iznenađujuće. Napravili smo zicer, iznudili bacanja, trošili vreme, manje više sve kako treba. Edited 21 minutes ago by realno *w 3
Recommended Posts