realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kakva sekvenca Vašingtona. Prvo povratio onu izgubljenu Kalatesa, što bi bila kontra za +8, pa dobar pas za Osetkovskog. Pa sada prodor i koš.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebote vise sa sudjenjem. Zaista ce da nas izlece od gledanja EL uskoro 2
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jebiga, mora i neka akcija, ne moze sve 1-1. I onda pometnja u odbrani i glavni igrac im ostane sam na sutu... P.S. Bas steta za ovaj sut Dilana. Edited 1 hour ago by Xpert
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bice jos jedna od onih šteta utakmica. Svakako daleko bolje od onog sranja koje se zavrsilo sa Makabijem u Bg, ali slaba uteha u ovom momentu
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Zasto ovo Dilane zasto Sta zasto, potpuno sam na sutu, apsolutno rezonski. 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pogledajte kakav faul nije sviran Biberoviću nad Karlikom, pre ovoga faula koji je napravio Horton. Guranje sa dve ruke, igrača u prodoru. 2
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Xpert said: Sta zasto, potpuno sam na sutu, apsolutno rezonski. a ispod kosa je bio ko?
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Elevator Operater said: Dobra odluka, jbg. Ostavlja vreme za napad Jeste, al trebalo je onda odmah praviti faul. 1
le piaf Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 minute ago, Xpert said: Jeste, al trebalo je onda odmah praviti faul. Birali su Takera
Elevator Operater Posted 59 minutes ago Posted 59 minutes ago 1 minute ago, Xpert said: Jeste, al trebalo je onda odmah praviti faul. Probali su da ukradu do pola, nije uspelo, pa su pravili tada faul
realno *w Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago To je ona varijanta, da se pravi faul na 14, jer ako izabere da izvodi sa njihove polovine, imamo 14 za napad. Nije ni meni previše logično, ali rade to...
Elevator Operater Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Jel ovaj usporen snimak od napada najbolje sto je umeo da smisli na tajmautu?
Xpert Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Dal je moguce neko cudo? Neka ukradena, nesto van naseg gubitnickog sablona?
le piaf Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Šarunas zatvorio poslednjih 20 sekundi najlaganije.
realno *w Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Ovo je trebalo Duejn da šutira. Jbg, poštena pogibija. 1
Recommended Posts