Don Dusko Posted Thursday at 09:38 PM Posted Thursday at 09:38 PM 4 minutes ago, Dzep said: Od mene sve pohvale. Onakva raštimovama banda da ovako odigra u ovakvom sastavu, top Pa kad igrate bez kolovodja te rastimanovane bande. Sad je na Penajori da prelomi da se igra bez DWiza sipam 20 po tekmi. I Ja ba ri ja !
Alek The Great Posted Saturday at 06:22 PM Posted Saturday at 06:22 PM Jekiri doktor za Bruna. I on bi trebalo da se zapita zasto ima 3 puta manju platu od saigraca.
Xpert Posted Saturday at 06:24 PM Posted Saturday at 06:24 PM Bruno je uzasan igrac. Jos jedan u nizu kojeg smo preplatili. Tacnije, nije trebalo ni biti doveden.
Jakob Aman Posted Saturday at 07:14 PM Posted Saturday at 07:14 PM Tejlor i Rasel u petorci. Ovi su zajebali i nas po divljini...
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ostoja bio do Turske na tretman i svratio u Tel Aviv... OOPKO!!!!
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Previše poena primamo. Malo smo se povadili ovim skokovima pa ne gubimo previše ali zatrpaše nas.
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mučimo se za svaki koš ko da ga porađamo, oni dva puta trepnu okicama i odu na 10 razlike.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago A onda se okrenulo. Pejn malo žuri, bespotrebno. Ife kao drugi igrač u odnosu na poslednjih nekoliko meseci kod nas. Ubi nas.
Jakob Aman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Koliko je sve tecnije bez Parkera i Dvejna. Nije sjajno naravno ali nema divljastva. 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 za poluvreme, to se nisam nado. A Ife bi mogao i da promaši nešto, nije da ne ume. 1
Dzep Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nemam većih primedbi. Ok, ako uspemo da utakmicu ubacimo u tuču u drugom - pobeđujemo. Vidi se da nam fali pravog kvaliteta, ali srce im je na mestu a što se mene tiče to mi je u ovom trenutku minimum, osnova Just now, Stiletto said: 50 za poluvreme, to se nisam nado. A Ife bi mogao i da promaši nešto, nije da ne ume. Obično je promašivao kada treba, videćemo, mora bliže da mu se priđe, u dres. Šteta što je to Sterling a on to ne ume/ne može/neće 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Daj bre iskači na Ifea i Klarka, jebeni drop nas ubi, tu jedino Blata na taj način braniti.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Dobro je sto je Penjaroja nas trener, makar zbog toga da katalonac, ex trener Barse u kontinuitetu gleda kako je to biti sa druge strane ograde konstantno tendencioznog sudjenja (iako u manjoj meri na ovom mecu). Mozda krene da širi neki javni awareness 😁 Sto se tice igre i borbe, za sada je dobro. Mislim da ce biti rezultatska repriza Milana, no dobro. 50 bez nekog vrhunskog % suta, raznovrsno, borba, skok. Malo Pejn da ukljuci mozak i sve super. Ide mi na kurac kako je ribar odjednom virtouz sa loptom. Edited 4 hours ago by Elevator Operater 1
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Imamo petorku koja igra napad i drugu koja igra odbranu. Ali, za sada dobro izgleda.
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sterling opet u modu kratko cebe. Jos kad bi se Pejn ukljucio.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 normalan Pejn nas je delio od dvocifrenog odstojanja.
Jakob Aman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Dzekiri i Kalates bi mi vec bili potpisani za sledecu godinu. Da se pitam. 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nema sta, zaista korektne 3/4. Da vidimo dal mogu ceo mec da odigraju na istom nivou.
nemanjaol Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Posle duzeg vremena ponovo gledam. Ovo je opet krstena kosarka Edited 3 hours ago by nemanjaol 1
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nije mi najjasnije sta Radanov trazi na parketu u ovim trenucima, pored Lakica.
Recommended Posts