Don Dusko Posted Thursday at 09:38 PM Posted Thursday at 09:38 PM 4 minutes ago, Dzep said: Od mene sve pohvale. Onakva raštimovama banda da ovako odigra u ovakvom sastavu, top Pa kad igrate bez kolovodja te rastimanovane bande. Sad je na Penajori da prelomi da se igra bez DWiza sipam 20 po tekmi. I Ja ba ri ja !
Alek The Great Posted Saturday at 06:22 PM Posted Saturday at 06:22 PM Jekiri doktor za Bruna. I on bi trebalo da se zapita zasto ima 3 puta manju platu od saigraca.
Xpert Posted Saturday at 06:24 PM Posted Saturday at 06:24 PM Bruno je uzasan igrac. Jos jedan u nizu kojeg smo preplatili. Tacnije, nije trebalo ni biti doveden.
Jakob Aman Posted Saturday at 07:14 PM Posted Saturday at 07:14 PM Tejlor i Rasel u petorci. Ovi su zajebali i nas po divljini...
Dzep Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ostoja bio do Turske na tretman i svratio u Tel Aviv... OOPKO!!!!
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Previše poena primamo. Malo smo se povadili ovim skokovima pa ne gubimo previše ali zatrpaše nas.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mučimo se za svaki koš ko da ga porađamo, oni dva puta trepnu okicama i odu na 10 razlike.
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A onda se okrenulo. Pejn malo žuri, bespotrebno. Ife kao drugi igrač u odnosu na poslednjih nekoliko meseci kod nas. Ubi nas.
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je sve tecnije bez Parkera i Dvejna. Nije sjajno naravno ali nema divljastva. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 za poluvreme, to se nisam nado. A Ife bi mogao i da promaši nešto, nije da ne ume. 1
Dzep Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nemam većih primedbi. Ok, ako uspemo da utakmicu ubacimo u tuču u drugom - pobeđujemo. Vidi se da nam fali pravog kvaliteta, ali srce im je na mestu a što se mene tiče to mi je u ovom trenutku minimum, osnova Just now, Stiletto said: 50 za poluvreme, to se nisam nado. A Ife bi mogao i da promaši nešto, nije da ne ume. Obično je promašivao kada treba, videćemo, mora bliže da mu se priđe, u dres. Šteta što je to Sterling a on to ne ume/ne može/neće 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Daj bre iskači na Ifea i Klarka, jebeni drop nas ubi, tu jedino Blata na taj način braniti.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dobro je sto je Penjaroja nas trener, makar zbog toga da katalonac, ex trener Barse u kontinuitetu gleda kako je to biti sa druge strane ograde konstantno tendencioznog sudjenja (iako u manjoj meri na ovom mecu). Mozda krene da širi neki javni awareness 😁 Sto se tice igre i borbe, za sada je dobro. Mislim da ce biti rezultatska repriza Milana, no dobro. 50 bez nekog vrhunskog % suta, raznovrsno, borba, skok. Malo Pejn da ukljuci mozak i sve super. Ide mi na kurac kako je ribar odjednom virtouz sa loptom. Edited 1 hour ago by Elevator Operater 1
Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Imamo petorku koja igra napad i drugu koja igra odbranu. Ali, za sada dobro izgleda.
Jakob Aman Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago Sterling opet u modu kratko cebe. Jos kad bi se Pejn ukljucio.
Elevator Operater Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 1 normalan Pejn nas je delio od dvocifrenog odstojanja.
Jakob Aman Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago Dzekiri i Kalates bi mi vec bili potpisani za sledecu godinu. Da se pitam. 1
Xpert Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Nema sta, zaista korektne 3/4. Da vidimo dal mogu ceo mec da odigraju na istom nivou.
nemanjaol Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago (edited) Posle duzeg vremena ponovo gledam. Ovo je opet krstena kosarka Edited 26 minutes ago by nemanjaol 1
Xpert Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago Nije mi najjasnije sta Radanov trazi na parketu u ovim trenucima, pored Lakica.
Recommended Posts