Stiletto Posted January 29 Posted January 29 Čista banana s leđa sviraju faul, sudija jebali te oklagijom. Neomašćenom. 1
Elevator Operater Posted January 29 Posted January 29 Madrid onda sa bolesnom kaznom za kepa, sada ovo tovarenje magareta. Pokazatelj da i u neka buduca bolja vremena, ova smrdljiva organizacija ce uraditi sve da tim poput naseg ne prismrdi trofeju. Verovatno vazi isto i za komsije 2 minutes ago, Barkley#34 said: I dalje odbijamo da umremo. Da je formiranje ovog ovakvog sastava doslo iole prirodnije i sa manje kataklizme, moglo je biti i prijatno iskustvo podrzavati ih i nervirati se oko njih.
Barkley#34 Posted January 29 Posted January 29 Jebi ga, dobijemo dve teške trojke i dva faula u napadu. Dobio bih krivičnu prijavu da je neko čuo šta sam sve rekao sudijama i ne bi mi bilo žao. Sranje, baš sranje.
Dzep Posted January 29 Posted January 29 (edited) Jasno je da smo izgubili svaki kredibilitet kod sudija. Neko bi morao da izađe na konferenciju za štampu i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača a da oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave... Edited January 29 by Dzep
Don Dusko Posted January 29 Posted January 29 Jebiga ljudi, 10 utakmica igrate sa stavom samo da se zavrsi naravno da ce sada i sudije da silje patku na vama.
Eddard Posted January 29 Posted January 29 2 minutes ago, Dzep said: i da objasni da postoji život i van košarke a da KKP ima armiju navijača onda oni sigurno neće zaboraviti sistematsko uništavanje od strane sudija, pa sad, nek nastave... Mnogo će se portresti, u fazonu mnogo sam žalosna.
Xpert Posted January 29 Posted January 29 Sada vracaju neke odluke. Jebes takvo sudjenje, u kojem moras da im pozdravis sve po spisku, da bi uvideli sta rade... 1
Dzep Posted January 29 Posted January 29 Ništa mi više ne treba od ovoga, borba, smisao, nešto će da se dobije, nešto da se izgubi, ali i dobija i gubi tim, to je to 1
Xpert Posted January 29 Posted January 29 U ovom sastavu, ovo je verovatno maksimum. Borili se, ali vidi se nedostatak kvaliteta. 2
Dzep Posted January 29 Posted January 29 Od mene sve pohvale. Onakva raštimovama banda da ovako odigra u ovakvom sastavu, top 1
Recommended Posts