Elevator Operater Posted Friday at 09:50 PM Posted Friday at 09:50 PM Samo drzati loptu ceo napad posle ovog bacanja
Elevator Operater Posted Friday at 09:51 PM Posted Friday at 09:51 PM Kontinuacija, koju su protiv nas x puta svirali.
Barkley#34 Posted Friday at 09:52 PM Posted Friday at 09:52 PM Šta gledaju, koji k, protiv nas su svirali and1 još ranije u kretanju. Sramota. 1
MrTripleDouble Posted Friday at 09:57 PM Posted Friday at 09:57 PM Di je Zocokoljic na klupi, jos slavi???
Elevator Operater Posted Friday at 09:59 PM Posted Friday at 09:59 PM Jbt znas da jedva cekaju da dunu....
Barkley#34 Posted Friday at 09:59 PM Posted Friday at 09:59 PM Aupm, kako se dovedemo u ovakvu situaciju?
Eddard Posted Friday at 10:00 PM Posted Friday at 10:00 PM Just now, Barkley#34 said: Aupm, kako se UVEK dovedemo u ovakvu situaciju? 1
Elevator Operater Posted Friday at 10:00 PM Posted Friday at 10:00 PM Just now, Barkley#34 said: Aupm, kako se dovedemo u ovakvu situaciju? Ovog puta low iq 40% - sudjenje 60% 2+1 bruna je trebalo biti 1
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Jakob Aman said: Odstranis trule jabuke i odmah sve izgleda smislenije na 2 minuta 😄 Daleko od toga da naši problemi počinju i zavrašvaju se sa tim trulim jabukama. 1
Dzep Posted 58 minutes ago Posted 58 minutes ago Bonga je istegao neki shit pri trčanju, mislim da je list
Luchifer89 Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 3 minutes ago, Dzep said: Bonga je istegao neki shit pri trčanju, mislim da je list Naravno...
realno *w Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Lakić se bori zaista, ali čisto košarkaški, jedan od najnetalentovanijih igrača u istoriji KKPa.
Xpert Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Brownov stav u odbrani me uzasava. Ni ne pokusava da se potrudi...
realno *w Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago 3 minutes ago, Xpert said: Brownov stav u odbrani me uzasava. Ni ne pokusava da se potrudi... A pasovi čak i gori od odbrane...
Petkovic Miroslav97 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Dva puta udara protivnike po licu u dva napada. Retko iritantan lik.
Recommended Posts