Elevator Operater Posted January 23 Posted January 23 Kontinuacija, koju su protiv nas x puta svirali.
Barkley#34 Posted January 23 Posted January 23 Šta gledaju, koji k, protiv nas su svirali and1 još ranije u kretanju. Sramota. 1
Eddard Posted January 23 Posted January 23 Just now, Barkley#34 said: Aupm, kako se UVEK dovedemo u ovakvu situaciju? 1
Elevator Operater Posted January 23 Posted January 23 Just now, Barkley#34 said: Aupm, kako se dovedemo u ovakvu situaciju? Ovog puta low iq 40% - sudjenje 60% 2+1 bruna je trebalo biti 1
realno *w Posted January 25 Posted January 25 7 minutes ago, Jakob Aman said: Odstranis trule jabuke i odmah sve izgleda smislenije na 2 minuta 😄 Daleko od toga da naši problemi počinju i zavrašvaju se sa tim trulim jabukama. 1
Luchifer89 Posted January 25 Posted January 25 3 minutes ago, Dzep said: Bonga je istegao neki shit pri trčanju, mislim da je list Naravno...
realno *w Posted January 25 Posted January 25 Lakić se bori zaista, ali čisto košarkaški, jedan od najnetalentovanijih igrača u istoriji KKPa.
Xpert Posted January 25 Posted January 25 Brownov stav u odbrani me uzasava. Ni ne pokusava da se potrudi...
realno *w Posted January 25 Posted January 25 3 minutes ago, Xpert said: Brownov stav u odbrani me uzasava. Ni ne pokusava da se potrudi... A pasovi čak i gori od odbrane...
Petkovic Miroslav97 Posted January 25 Posted January 25 Dva puta udara protivnike po licu u dva napada. Retko iritantan lik.
Recommended Posts