Stiletto Posted January 20 Posted January 20 Čak i sa ovoliko povređenih i "povređenih" Murinen ne dobija ni minut. Šta taj dečko uopšte radi na treninzima? Da je bar domaći igrač ko Mitar pa ajde-de, koji će nam BEEP!ovako?
wrach Posted January 20 Posted January 20 I dalje tu imas situacije da neki kuliraju u odbrani i u vracanju u istu. A cinjenica da smo ekipa u kojoj Bruno Fernando dize trojku u prvoj cetvrtini, a Ostekovski sutira vec 7 puta za 3 (pri cemu sutira i u polukontri), te da smo sutnuli vise puta za 3 nego za 2 mi izaziva gadjenje.
Elevator Operater Posted January 20 Posted January 20 Ovo je vec sastav Partizana koji mi ne izaziva karakterno gađenje. Ali kvalitetom svakako bottom 3 1
Luchifer89 Posted January 20 Posted January 20 Nisam gledao Ratan Mejsa ove godine, vidim da je sredio zurku. Ako su mu lepili dlake na istoj klinici ko Prisloničaru, eto nama pojačanja za dogodine 1
Elevator Operater Posted January 20 Posted January 20 (edited) Nek i izgubimo, prija ocima kad nema Parkera, Vanje i Duana. Edited January 20 by Elevator Operater 3
Alek The Great Posted January 20 Posted January 20 Da je Bonga dao ovo ne bi svirali faul. Sudijska gamad.
Shonewizard Posted January 20 Posted January 20 Da li će stvarno uspjeti da se samoubiju ovako spektakularno?
Jakob Aman Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM Kao da gledas okrsaj fice i ferarija 1
Eddard Posted Friday at 08:03 PM Posted Friday at 08:03 PM Ja ugasio pre kraja prve. Imam pametnija posla.
Elevator Operater Posted Friday at 08:08 PM Posted Friday at 08:08 PM Doveli su me do toga da imam 0 emocija prema KK Partizan i da ni ne gledam u tv aktivno dok igramo EL. To im nikada necu oprostiti. 1
Jakob Aman Posted Friday at 08:11 PM Posted Friday at 08:11 PM I Spanac kurton od trenera a ima valjda ugovor i za sledecu godinu. Uzas.
Xpert Posted Friday at 08:19 PM Posted Friday at 08:19 PM 15 minutes ago, Eddard said: Ja ugasio pre kraja prve. Imam pametnija posla. Isto. Prebacio na vaterpolo. Ti u Bg Areni daju sve od sebe, za razliku od ovih foliranata. 1
Barkley#34 Posted Friday at 08:33 PM Posted Friday at 08:33 PM Za ove sad bih pre rekao da jednostavno n'umeju bolje nego da su foliranti.
Barkley#34 Posted Friday at 08:59 PM Posted Friday at 08:59 PM Gle, ima života u Vanji. Op, op, ulazi voda u uši. Samo da iskoristim priliku da napušim sudije. 1
Recommended Posts