Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Stvarno cu da banujem veseljake koji sledeci put napisu kako je Penejora poslozio Partizan.
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 31 minutes ago, Don Dusko said: Ma dobro natrpace najboljia bekcina Duane neke Studente... Duane ima 14.5 poena u proseku u EL. Malo gugla ne skodi ako se vec ne prati...
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedino dobro je da u ovom uzasnom periodu nismo protracili nekog boljeg trenera od Pekija. 2
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tajrik otišao, Parker i Sterling ne igraju, ali opet ne ide. Očigledno da su problemi dublje prirode. Prosto str Duane ne kapira košarku, i nema tu pomoći. 1
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dajte Miku da igra decko malo, koji kurac vise mrtvi duo Dylan i Poku. 1
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago L ova ekipa bez pejna je relativno nedavno igrala na loptu protiv Olimpijakosa u Pireju
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 7 minutes ago, Dzo23 said: Tajrik otišao, Parker i Sterling ne igraju, ali opet ne ide. Očigledno da su problemi dublje prirode. Jel zaista mislis da postoji osoba koja ne kapira tvoje trolovanje i da nisi suptilan? Edited 2 hours ago by Elevator Operater
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, YAO said: I ovaj Peyn tezak promasaj 900.000 za 5 meseci kosarke rekreativne
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Boga mi, ugrozeni su -42 ako se Oly ne zajebava do kraja
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jbt kako neki Kalates ne kaze jebite se svi, ja sam imao ozbiljnu karijeru, najbolji asisfenf EL svih vremena, pusite mi kurac, al necu da me neko ponizava... isto vazi i za Bongu pa gde je ljudima neki ponos, nesto 3
Nini3112 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Penjaroja izgleda kao da ga boli stojko da me izvinete,za Dvejna je savrena G liga.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I onda ja treba da kritikujem Vašingtona pored ovakvog Vanje? Čoveka koji pravi taktičke faulove u bonusu, sav srećan diže ruku kao da je napravio najbolji mogući faul. A pri tome ni sa druge strane terena ne može ništa. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, MrTripleDouble said: Ima li 2000 čalaveka na tribinama? Mi kad smo igrali pod Čovićem, ovo je bilo 5749 gledaoca. 1 1
NikadProtivŽelimira Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 10 minutes ago, ScepanScekicSto said: Jbt kako neki Kalates ne kaze jebite se svi, ja sam imao ozbiljnu karijeru, najbolji asisfenf EL svih vremena, pusite mi kurac, al necu da me neko ponizava... isto vazi i za Bongu pa gde je ljudima neki ponos, nesto Šta očekuješ duradi? Daj još kurcem neko dubaci Edited 2 hours ago by NikadProtivŽelimira
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago -30 a fešta na tribinama. Čari hale pionir 👏
Recommended Posts