Luchifer89 Posted January 11 Posted January 11 3 minutes ago, realno *w said: Dobar Šejk. U Hercegovcu bi grejao klupu i nosio lopte 1
Petkovic Miroslav97 Posted January 11 Posted January 11 Dobra utakmica. Studenti sa Mijovićem furaju svoju igru. Vašington standardno poludi u ABA ligi
Petkovic Miroslav97 Posted January 11 Posted January 11 Aleksa Ilić se razvio u dobrog centra. Igra dobro i of. I defanzivno. 1
realno *w Posted January 11 Posted January 11 (edited) Vanja, Poku i Lakić zajedno 25 minuta, 0 poena, 0-7 iz igre. Edited January 11 by realno *w
Jakob Aman Posted January 11 Posted January 11 Vanja i Arijan zajedno u petorci, zlocin protiv kosarke. 1
Petkovic Miroslav97 Posted January 11 Posted January 11 Dzekiri je top pojačanje za Partizan. Old skul centar 1
Jakob Aman Posted January 11 Posted January 11 (edited) Sterling tezak slepac Zabije se u trojicu i baca nemoguc pas Dzekiriju Edited January 11 by Jakob Aman
Petkovic Miroslav97 Posted January 11 Posted January 11 Kakvo zakucavanje Ilića 👏 Brauna boli kita da igra odbranu, ovo je za odstranjivanje iz tima sa koliko bola u u k ima. Strasno.
Jakob Aman Posted January 11 Posted January 11 Terajte se bre u picku materinu Gori sam samo ja sto vas gledam iznova
Petkovic Miroslav97 Posted January 11 Posted January 11 Dzekiri je tata za Bruna Fernanda. i ofanzivno i defanzivno 👏
realno *w Posted January 14 Posted January 14 Faul u napadu Bruna Nije se sklonio da ovi mogu da prodju do Pejna. 1
Barkley#34 Posted January 14 Posted January 14 Kad otvore sa dve Vokapove trojke dođe mi da pojedem flašu.
Petkovic Miroslav97 Posted January 14 Posted January 14 Kakav potez Vašingtona, zasluženi zvižduci za sebičluk.
Xpert Posted January 14 Posted January 14 Koliko Washingtona boli uvo za tim, uopste ne krije. Ako lopta stigne do njega, niko je drugi pipunuti nece u tom posedu.
chimamoneke Posted January 14 Posted January 14 Biće dobra utakmica, a ako nastavite da grizete imate i šanse da iznenadite Oly
realno *w Posted January 14 Posted January 14 (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Kad otvore sa dve Vokapove trojke dođe mi da pojedem flašu. Baš pogledah, prošli meč 6-3. Ciglarska mesarčina, koju, pored toga što ne postoji šansa da mu se svira neki faul u odbrani, onda još krene šut koji mu radi 2 puta godišnje. Edited January 14 by realno *w
Don Dusko Posted January 14 Posted January 14 Ma dobro natrpace najboljia bekcina Duane neke Studente...
Recommended Posts