Luchifer89 Posted Sunday at 07:50 PM Posted Sunday at 07:50 PM 3 minutes ago, realno *w said: Dobar Šejk. U Hercegovcu bi grejao klupu i nosio lopte 1
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 07:51 PM Posted Sunday at 07:51 PM Dobra utakmica. Studenti sa Mijovićem furaju svoju igru. Vašington standardno poludi u ABA ligi
realno *w Posted Sunday at 08:05 PM Posted Sunday at 08:05 PM Vašington odličan na obe strane, baš grize.
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:11 PM Posted Sunday at 08:11 PM Aleksa Ilić se razvio u dobrog centra. Igra dobro i of. I defanzivno. 1
realno *w Posted Sunday at 08:14 PM Posted Sunday at 08:14 PM (edited) Vanja, Poku i Lakić zajedno 25 minuta, 0 poena, 0-7 iz igre. Edited Sunday at 08:15 PM by realno *w
Jakob Aman Posted Sunday at 08:15 PM Posted Sunday at 08:15 PM Vanja i Arijan zajedno u petorci, zlocin protiv kosarke. 1
Luchifer89 Posted Sunday at 08:16 PM Posted Sunday at 08:16 PM Brik je za Vanju - Stjepan Karić lično
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:16 PM Posted Sunday at 08:16 PM Dzekiri je top pojačanje za Partizan. Old skul centar 1
Jakob Aman Posted Sunday at 08:33 PM Posted Sunday at 08:33 PM (edited) Sterling tezak slepac Zabije se u trojicu i baca nemoguc pas Dzekiriju Edited Sunday at 08:34 PM by Jakob Aman
spajk32 Posted Sunday at 08:40 PM Posted Sunday at 08:40 PM Sterling jos širi ruke nakon ove "odbrane"...
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:47 PM Posted Sunday at 08:47 PM Kakvo zakucavanje Ilića 👏 Brauna boli kita da igra odbranu, ovo je za odstranjivanje iz tima sa koliko bola u u k ima. Strasno.
Jakob Aman Posted Sunday at 08:50 PM Posted Sunday at 08:50 PM Terajte se bre u picku materinu Gori sam samo ja sto vas gledam iznova
Petkovic Miroslav97 Posted Sunday at 08:55 PM Posted Sunday at 08:55 PM Dzekiri je tata za Bruna Fernanda. i ofanzivno i defanzivno 👏
realno *w Posted Sunday at 09:15 PM Posted Sunday at 09:15 PM Kako moroni zaključe da je ovo faul pri šutu?
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Faul u napadu Bruna Nije se sklonio da ovi mogu da prodju do Pejna. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad otvore sa dve Vokapove trojke dođe mi da pojedem flašu.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakav potez Vašingtona, zasluženi zvižduci za sebičluk.
Xpert Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko Washingtona boli uvo za tim, uopste ne krije. Ako lopta stigne do njega, niko je drugi pipunuti nece u tom posedu.
chimamoneke Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Biće dobra utakmica, a ako nastavite da grizete imate i šanse da iznenadite Oly
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 8 minutes ago, Barkley#34 said: Kad otvore sa dve Vokapove trojke dođe mi da pojedem flašu. Baš pogledah, prošli meč 6-3. Ciglarska mesarčina, koju, pored toga što ne postoji šansa da mu se svira neki faul u odbrani, onda još krene šut koji mu radi 2 puta godišnje. Edited 3 hours ago by realno *w
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ma dobro natrpace najboljia bekcina Duane neke Studente...
Recommended Posts