realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Kakav udarac u nos dobije i nije faul. Nije da im treba suđenje, ali mora od starta da nam se stavi do znanja... 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Jakob Aman said: Kalates i Dzekiri skoluju Barsu Sve se plasim za barsu
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Elevator Operater said: Sve se plasim za barsu Dobro de da se malo i opustimo...
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Barkley#34 said: Je l' ovo Partizan? Jos nisi nakupio iskustva? 🥲
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Ne bih ja ali mi se uvek svidi kada izgledamo smisleno.
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Pokušavamo, ali od te bolesti leka nema, moj doktore.
realno *w Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Ja gledam sa klincima, nije da se nešto lože, ali odmah ih spuštam u fazonu ide ovo na -20 lagano. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ovaj seljak ne vidi nikog i nista, samo sebe i kos 1
Eddard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 4 minutes ago, Xpert said: Kakav potez Browna. Pa gde ti je obraz, covece? Sramotan je. 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ovaj seljak ne vidi nikog i nista, samo sebe i kos Sramotan je. 1
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Konačno se vidi malo srca i duše u ovom našem timu, ali šta sve Barsa ispogađa u poslednjim desetinkama. Tako to ide. 1
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Mater bezobraznu Dzabari 13 u prvoj 28 u drugoj kad je usao dvejn divljak odbrana se raspala Bruno je jedan od retkih koje bih zadrzao ovde. Covek ima stav, i na terenu i u izjavama. 1
Dzep Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Žao mi je što sam kupio dres Browna na početku sezone. Odavno nisam tako promašio. Može sedamsto koševa da da, ali ovo je nedopustivo, samo sebe gleda, vuče se u odbrani, ne preuzima, pravi faul odmah kad preuzme a mi u bonusu... Jasno je da je prošlu odigrao da bi dobio ugovor, što je najgore, i sledeću će odigrati dobro negde drugde i opet dobiti ugovor. Život je kofa govana i pravde nema 2
Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Imas otvoren sut, nisi ni blizu da ga pogodis. Oni pogode 4-5 izuzetno teska. Onda dodje Parker i pripali bezmozgaski sut, pa glup faul Paynea i odmah osetna razlika. Do kraja 3/4 ovo ide na 15. Gledas utakmicu, a znas da ce pre ili kasnije oni povesti, odlepiti i konstantno dizati razliku. Edited 11 hours ago by Xpert 2
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Katalonski Nikola Kojo intervjuise, kakve dobre ribe, kakve zajebancije. Sto Rambu kaze brka u plavom mantilu sa hemijskom u ruci, "ma ajde Rambo, pa mi smo ozbiljna firma" 😁
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina. 1
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Stiletto said: Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina. I jos ces da ih se nagledas do kraja maja. Ili ovakve (Valensija, Oly, Barsa, Hapoel) ili onakve (Virtus, makabi, zalfija)
Barkley#34 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Nismo mi užasni nego imamo nekoliko igrača koji su krajnje neodgovorni a kada im ne prođu izmišljeni potezi onda trpi ceo tim. Kalates je bog košarke kao organizovane igre na dva koša za Parkera, Dvejna i Sterlinga. Oni su bolji igrači ali to nije isto.
Recommended Posts