realno *w Posted yesterday at 07:40 PM Posted yesterday at 07:40 PM Kakav udarac u nos dobije i nije faul. Nije da im treba suđenje, ali mora od starta da nam se stavi do znanja... 1
Elevator Operater Posted yesterday at 07:46 PM Posted yesterday at 07:46 PM Just now, Jakob Aman said: Kalates i Dzekiri skoluju Barsu Sve se plasim za barsu
Jakob Aman Posted yesterday at 07:47 PM Posted yesterday at 07:47 PM Just now, Elevator Operater said: Sve se plasim za barsu Dobro de da se malo i opustimo...
Elevator Operater Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM 1 minute ago, Barkley#34 said: Je l' ovo Partizan? Jos nisi nakupio iskustva? 🥲
Barkley#34 Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Just now, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Ne bih ja ali mi se uvek svidi kada izgledamo smisleno.
Stiletto Posted yesterday at 07:48 PM Posted yesterday at 07:48 PM Just now, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Pokušavamo, ali od te bolesti leka nema, moj doktore.
Jakob Aman Posted yesterday at 07:49 PM Posted yesterday at 07:49 PM Udje govance Dvejn i odmah srusi koncepciju
realno *w Posted yesterday at 07:52 PM Posted yesterday at 07:52 PM 1 minute ago, Eddard said: Ne nadajte se braćo. Ja gledam sa klincima, nije da se nešto lože, ali odmah ih spuštam u fazonu ide ovo na -20 lagano. 1
Xpert Posted yesterday at 07:59 PM Posted yesterday at 07:59 PM Kakav potez Browna. Pa gde ti je obraz, covece?
Elevator Operater Posted yesterday at 08:01 PM Posted yesterday at 08:01 PM Ovaj seljak ne vidi nikog i nista, samo sebe i kos 1
Eddard Posted yesterday at 08:04 PM Posted yesterday at 08:04 PM 4 minutes ago, Xpert said: Kakav potez Browna. Pa gde ti je obraz, covece? Sramotan je. 2 minutes ago, Elevator Operater said: Ovaj seljak ne vidi nikog i nista, samo sebe i kos Sramotan je. 1
Stiletto Posted yesterday at 08:08 PM Posted yesterday at 08:08 PM Konačno se vidi malo srca i duše u ovom našem timu, ali šta sve Barsa ispogađa u poslednjim desetinkama. Tako to ide. 1
Jakob Aman Posted yesterday at 08:09 PM Posted yesterday at 08:09 PM Mater bezobraznu Dzabari 13 u prvoj 28 u drugoj kad je usao dvejn divljak odbrana se raspala Bruno je jedan od retkih koje bih zadrzao ovde. Covek ima stav, i na terenu i u izjavama. 1
Dzep Posted yesterday at 08:13 PM Posted yesterday at 08:13 PM Žao mi je što sam kupio dres Browna na početku sezone. Odavno nisam tako promašio. Može sedamsto koševa da da, ali ovo je nedopustivo, samo sebe gleda, vuče se u odbrani, ne preuzima, pravi faul odmah kad preuzme a mi u bonusu... Jasno je da je prošlu odigrao da bi dobio ugovor, što je najgore, i sledeću će odigrati dobro negde drugde i opet dobiti ugovor. Život je kofa govana i pravde nema 2
Xpert Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM (edited) Imas otvoren sut, nisi ni blizu da ga pogodis. Oni pogode 4-5 izuzetno teska. Onda dodje Parker i pripali bezmozgaski sut, pa glup faul Paynea i odmah osetna razlika. Do kraja 3/4 ovo ide na 15. Gledas utakmicu, a znas da ce pre ili kasnije oni povesti, odlepiti i konstantno dizati razliku. Edited yesterday at 08:16 PM by Xpert 2
Elevator Operater Posted yesterday at 08:14 PM Posted yesterday at 08:14 PM Katalonski Nikola Kojo intervjuise, kakve dobre ribe, kakve zajebancije. Sto Rambu kaze brka u plavom mantilu sa hemijskom u ruci, "ma ajde Rambo, pa mi smo ozbiljna firma" 😁
Stiletto Posted yesterday at 08:17 PM Posted yesterday at 08:17 PM Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 08:19 PM Posted yesterday at 08:19 PM Just now, Stiletto said: Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina. I jos ces da ih se nagledas do kraja maja. Ili ovakve (Valensija, Oly, Barsa, Hapoel) ili onakve (Virtus, makabi, zalfija)
Barkley#34 Posted yesterday at 08:23 PM Posted yesterday at 08:23 PM Nismo mi užasni nego imamo nekoliko igrača koji su krajnje neodgovorni a kada im ne prođu izmišljeni potezi onda trpi ceo tim. Kalates je bog košarke kao organizovane igre na dva koša za Parkera, Dvejna i Sterlinga. Oni su bolji igrači ali to nije isto.
Recommended Posts