Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Eddard said:

Ne nadajte se braćo.

Ja gledam sa klincima, nije da se nešto lože, ali odmah ih spuštam u fazonu ide ovo na -20 lagano.

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Xpert said:

Kakav potez Browna. Pa gde ti je obraz, covece?

Sramotan je.

2 minutes ago, Elevator Operater said:

Ovaj seljak ne vidi nikog i nista, samo sebe i kos

Sramotan je.

• Like 1
Posted

Mater bezobraznu Dzabari

13 u prvoj 28 u drugoj kad je usao dvejn divljak odbrana se raspala

Bruno je jedan od retkih koje bih zadrzao ovde. Covek ima stav, i na terenu i u izjavama.

• Like 1
Posted

Žao mi je što sam kupio dres Browna na početku sezone. Odavno nisam tako promašio. Može sedamsto koševa da da, ali ovo je nedopustivo, samo sebe gleda, vuče se u odbrani, ne preuzima, pravi faul odmah kad preuzme a mi u bonusu... Jasno je da je prošlu odigrao da bi dobio ugovor, što je najgore, i sledeću će odigrati dobro negde drugde i opet dobiti ugovor. Život je kofa govana i pravde nema

• Like 2
Posted (edited)

Imas otvoren sut, nisi ni blizu da ga pogodis. Oni pogode 4-5 izuzetno teska.

Onda dodje Parker i pripali bezmozgaski sut, pa glup faul Paynea i odmah osetna razlika.

Do kraja 3/4 ovo ide na 15.

Gledas utakmicu, a znas da ce pre ili kasnije oni povesti, odlepiti i konstantno dizati razliku.

Edited by Xpert
  • Like 2
Posted

Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina.

• Like 1
Posted
Just now, Stiletto said:

Isti broj ubačenih dvojki (po 14) i bacanja (po 4). Oni uboli tri trojke, mi jednu i tu je 6 razlike. A od 9 trojki koje smo šutnuli bar 6 je bilo iz kategorije "sam kao duh". Kao da na repeat gledam jedan isti poraz poslednjih X godina.

I jos ces da ih se nagledas do kraja maja. Ili ovakve (Valensija, Oly, Barsa, Hapoel) ili onakve (Virtus, makabi, zalfija)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...