Xpert Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Katas ni nema sta da kaze na TO-u. Eto dokle smo stigli kao klub. 1
Eddard Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Iju, kakva skupina bednika. Željko, jebi se, kako si ih skupio. 1
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 15 minutes ago, Luchifer89 said: Hahhahahahahha... E moj ćelafuto, gde si ti došao... Komšije ja vas molim da nađete novi nadimak vašem treneru, taj je rezervisan za našeg. Hvala 1 2
Petkovic Miroslav97 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Niste se lepo podelili Salu na stranu. 92 poena za 3/4 kod kuće? Vreme je za radikalnije mere. Edited 11 hours ago by Petkovic Miroslav97
Stiletto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ali kad se odmah skupe na temi dobronamerne komšije da zavrću nož u rani... na čast vam, ako je uopšte imate. 1 1 2
wrach Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Tajrik opet odgovara srednjim prstom i napusavanjem. Mars iz kluba djubre jedno.
Gudura Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Stvarno, aj sjasite ljudima, imamo mi dovoljno svojih problema 2 2
rodriguez Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, Xpert said: Katas ni nema sta da kaze na TO-u. Eto dokle smo stigli kao klub. ako je matori mizrahi došao u arenu, verovatno broji šekele u svlačionici da odmah povede nekog za TLV
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Gudura said: Stvarno, aj sjasite ljudima, imamo mi dovoljno svojih problema Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. Kad te išutiraju sa Foruma, da znaš ko te je reportovao. 2 1 1
mfmilan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 14 minutes ago, Eddard said: Iju, kakva skupina bednika. Željko, jebi se, kako si ih skupio. Ovo bih ja voleo da se nekako do kraja razjasni, koliko je Željko doveo a koliko mu je dovedeno. 2 1 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Brate, ovo je samo sport. Normalna, rivalska ‘peckanja’ su skroz okej. Jeste kad je protivnik dorastao tome a ovde jbg nije. To je kako se kaze sutiraj ih kada su u blatu vec. 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, mfmilan said: Ovo bih ja voleo da se nekako do kraja razjasni, koliko je Željko doveo a koliko mu je dovedeno. Pa Parkera sigurno nije doveo Ostoja. :S 1
NikadProtivKaline Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago murinen ni u ovakvoj situaciji ne zasluzuje ni sekund?
dekifisher Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Wash, Džiber, Tajrik u Metalac. I da žive u Valjevu. Nek youtuber snima Moravu kako teče sa drugarima 4 1
Recommended Posts