Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Washington ni po koju cenu nece dodati loptu. U prvoj situaciji imao Tajrika samog za lagano kucanje, u drugoj uzeo loptu i ne gleda nista sem kosa. Naravno gubi loptu. Smece. 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, suptil said: Vasington u senci Pejna. On ce biti u senci svakog kad nema loptu da siluje ljudi se loze na njegove cofre, i ok moze on, al brate vidi ovo sad igra je uzas, tj odbrana, sterling sramotan tajrik takodje lixno bi ih sve oterao
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam sta se desilo, neka druga ekipa je na jugu i vode "Ostoja, pusi kurac Ostoja" a ostatak hale je i dalje u soku pa to slabo odzvanja
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Alek The Great said: Ne moze Duan da igra pleja. Decko ne ume da razigrava. Pre svega ne zeli.
rodriguez Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Volter said: http://livestream365.com/stream/NTA0ZDZlNTlkMjUxYTRiY2ZlNWM1ODM1NjFiYmU5Yzg https://uzivo.utakmica.rs/kosarka/partizan-maccabi-t-a ljubi brt
Shonewizard Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Don Dusko said: 6/10 za 3 a +1. Pa i oni su na 5/12 i 7/10 za 2 😄
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jeste, do zeljka je... ovo sto igrqju pojedini igraci je sramota nema veze toliko sa rezultatom...
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vasington, Braun i Parker u Harlem. Pa da gledamo ostatak sezone.
Volter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, wrach said: Ne znam sta se desilo, neka druga ekipa je na jugu i vode "Ostoja, pusi kurac Ostoja" a ostatak hale je i dalje u soku pa to slabo odzvanja Čini mi se da ni tamo nije puno kao na ranijim utakmicama. Iz jednog ugla kamere na brzinu sam video.
Xpert Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bio je i transparent na jugu, tipa 'Da preuzme odgovornost kad te niko nece. Partizan nije tvoje preduzece.'
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Xpert said: Bio je i transparent na jugu, tipa 'Da preuzme odgovornost kad te niko nece. Partizan nije tvoje preduzece.' Odrzi svoju rec kad te niko nece... 2
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Joca Ajkula u čudu što nam ništa ne sviraju u napadu - welcome to kkP ćelavi
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) I Makabi divlja ekipa trenutno smo miljama daleko od ozbiljne kosarke... nevezano kako se ova utakmica zabrsi... kako smo mi odigrali odlicne utakmice protiv Barselone i Olimpijakosa, meni nije jasno Hhahhahahaha zeljko ih je vikaoo 😂😂😂😂😂 Edited 1 hour ago by ScepanScekicSto
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Na 31:23 za vas sam imao telefonski poziv i prekinuo gledanje... vracam se i vidim 41:54. A jbt... 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Makabi se prilagodio a ovima stao sut i odmah jbg 15 razlike. @Kooineeperk kaze ima nade?
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Do zlog Zeljka je, koji je vikao na igrace pa sad sterling moze da sili do besvesti, dylan baca poprecne pasove, tajrik ne igra odbranu sram vas sve bilo
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Don Dusko said: Makabi se prilagodio a ovima stao sut i odmah jbg 15 razlike. @Kooineeperk kaze ima nade? Bukvalno sam bio srecan kad sam video koliko je Pejn aktivan i pogadja, upisao sam pobedu jos u prvoj cetvrtini 😄
Alek The Great Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, ScepanScekicSto said: Do zlog Zeljka je, koji je vikao na igrace pa sad sterling moze da sili do besvesti, dylan baca poprecne pasove, tajrik ne igra odbranu sram vas sve bilo Dobro brate smorio si vise sa tim Zeljkom. 1 1
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A svaki neki priuceni trener ce zbati sta da radi da zaustavi wasingtona.. upravo demonstrirano
wrach Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Navijam da izgube 20 razlike, mozda ljudima dodje u glavu da oprastanja nema 13-0 i 14-0 serije u 15 min, kakva banda Edited 1 hour ago by wrach
ScepanScekicSto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Alek The Great said: Dobro brate smorio si vise sa tim Zeljkom. Uvek imas ignore 1
Recommended Posts