Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Xpert said: Najjace bi bilo da nakon ovoga i Ocokoljic kaze da je dosta. Ne bih krivio coveka, da se razumemo, al bilo bi urnebesno. Isto sam pomislio 😂 to bi bilo top, i to odmah, na KZŠ. Izvinite svi koji navijati za naš klub, ovde više ne može ništa da se uradi, aj zdravo, odoh negde za NOvu da odmorim malo
Xpert Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moze Paspalj da preuzme. Kad je preko noci postao sportski direktor, moze i trener. Sta mu tesko. 4
Nini3112 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sram ih bre bilo,mrzim cak i kad vas pobede ovi smradovi... uzas uzas uzas
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, Xpert said: Moze Paspalj da preuzme. Kad je preko noci postao sportski direktor, moze i trener. Ima i jedan što je učio za trenera, samo da mu oprostimo ružnu prošlost ...jbm te živote šta je ovo 2
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Ima i jedan što je učio za trenera, samo da mu oprostimo ružnu prošlost ...jbm te živote šta je ovo Bol u q... Bukvalno za trening bolja utakmica nije.
Stiletto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 4 minutes ago, fancy said: jbm te živote šta je ovo Pa život, šta bi drugo bilo. Kašičica meda, kofa govana. Kašičica meda, kofa govana. Kašičica meda, kofa govana... Edited 6 hours ago by Stiletto 1
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam s pola mozga u poslednje vreme ali mi Bruno deluje kao pošten igrač. 1
Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 40. To je prava mera. Kako da ne odem na Makabi? I posle toga na Split? Jedino da idem iz zemlje... 1 minute ago, Barkley#34 said: Gledam s pola mozga u poslednje vreme ali mi Bruno deluje kao pošten igrač. Pošten, ne ume mnogo, loše je i vođen, ali mu je srce na mestu 3
Eddard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo je najveće degradiranje imena Partizan u istoriji JSD. Ovo čak ni fudbaleri nisu dostigli. Željko, jebem te u usta, kako si ih samo našao i sastavio.
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima neke poetske pravde što je minus 41. Ovaj rezultat treba da stoji na baneru u Areni, dok god se ne iskupe 1
Recommended Posts