Coz29 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Braćo ja sam blizu odluke da se odjavim Ovo je muka ziva, ne mogu vise da mučim sebe Edited 19 hours ago by Coz29
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Xpert said: Bice sve manje i manje ljudi u Areni kako sezona odmice, ako nastave sa ovim pristupom. Rezultat je potpuno nebitan. ovo je preslikana utakmica sa Bajernom i zvezdom samo stw je tad otislo na nasu stranu arena ce biti sve praznija, penjaroja da je pametan ko sto nije, sad bi im se zahvalio, ma kakve mu pare nudili... ovde je sve toliko trulo da je to strsno Zeljko je dostw to amortizovao i sad kad se opruga opustila ode sve u kurac..
wrach Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Bruno je ozbiljno ispizdeo sto ne ulazi dok neki statiraju na terenu 1
Petkovic Miroslav97 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Sto je najgore sledi tesko gostovanje u Kaunasu, koji moraju da se vade nakon katastrofa utakmice protiv efesa
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jel neko vido Duejna ne dere se na nas trener Washingtona
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Jel neko vido Duejna ne dere se na nas trener Washingtona Spustili ga na zemlju. Volem. 1
propolis Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ovo Ocokoljic uzeo od Saleta recept za smallball...recept za propast
propolis Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Vanja ajde na klupicu kod Markusa. Nisam znao da Vanja duva
nemanjaol Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne kapiram sto ne vrati Miltona, Kalatesa vise ni ne cuvaju lad smo u mapadu
ScepanScekicSto Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Pa utakmica sa zvezdom se desava jednom u x godina, plus je sef stanice sa druge strane posle utakmice objava da je Penjaroja novi trener i tako.... jadni mi... Edited 19 hours ago by ScepanScekicSto
Don Dusko Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Washigton posle utakmice u fazonu dao sam 15-20p nisam ja kriv hehe.
Coz29 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ocokolji naređeno da ne ubacuje Jabarija Jebem li im seme u picku svima
Recommended Posts