Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ima i do toga sto mu je Farid suparnik koji je opste poznat kao defazivna laka zver.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gudura očaj živi. Doprinos kao da je plaćen 300k a ne 3 miliona.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Gudura očaj živi. Doprinos kao da je plaćen 300k a ne 3 miliona. Vuce hronicnu povredu.Nikako da sanira.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Vuce hronicnu povredu.Nikako da sanira. Nisam znao. Koju povredu ima?
Shunsuke Nakamura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Oturu je trenutno najbolji centar u EL. Ozbiljna mašina u oba pravca. 2
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Hapoel osim par Vasinih divljanja igra savrseno smislen napad, uzimaju otvorene suteve. Milano bukvalno samo srlja.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 3 minutes ago, JPM said: Nisam znao. Koju povredu ima? Pa onu sa EP-a. Odatle je vuce. Quote Fizički nije dobro. Ima problem sa tendinitisom koji se vuče već neko vreme, trudimo se da prilagodimo opterećenje kako bi izdržao do naredne pauze, kada će moći da se odmori. Nema snagu, ima trenutke kada uspe da odigra dobro, pa opet pokušava da pomogne ekipi. Drugi bi rekao: "Odustajem". Etore Mesina Edited 2 hours ago by Don Dusko 1
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Desilo se nije da gledam Milano a da liče na nešto, osim prvog kola protiv Zvezde. Tako vec drugu sezonu. Ne znam kako oni imaju 6-5. Bukvalno kad ih nisam gledao oni dobijali... 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Oturu je trenutno najbolji centar u EL. Ozbiljna mašina u oba pravca. Uništava ih. Zapravo Hapoel igra onako kako Oturuu odgovara. On je dobar u lovljenju ofanzivnih skokova, na alley oopu i na zastiti obruca. To sve može kad je tempo brz.
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Možda Armani konačno sledeće sezone pokuša sa novim trenerom.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, BattleBender said: Desilo se nije da gledam Milano a da liče na nešto, osim prvog kola protiv Zvezde. Tako vec drugu sezonu. Ne znam kako oni imaju 6-5. Bukvalno kad ih nisam gledao oni dobijali... Bukvalno samo protiv nas ličili na ekipu. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ali Lojd je bas senka od igraca postao. 1 hour ago, JPM said: Odavno. Zapravo je kod nas odigrao najbolju sezonu i zardio buduce ugovore. Jeste, zaboravio je da igra košarku od letos kad je davao 25 poena po meču za Poljsku. 2
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Najjaci je Skariolo, hoce da ne budu 3 bacanja, buni se. Al ne zeli da iskoristi challenge hahahaha
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Milano ima problema sa povredama ali meni se generalno njihova košarka ne sviđa.
Žilee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hapoel mnogo podseca na CSK iz najboljih dana sa Itudisom,Teo De Colo Higins Klajburn itd itd...mnogo su mocni trenutno 1
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tubelis ubi Real. Skariola svi tovare kako meč odmiče. Voleo bih da vidim neki podatak, koji im je skor u drugom poluvremenu
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Žilav je Žalgiris u pm. Francisco apsolutni mvp EL za sada, baš je izrastao u opasnu zverku.
Recommended Posts