Sector Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Zajeban je Hapoel, instant projekat pravljen da odmah napadne F4.
fradler Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Kakav skup divljaka u Barsi,izuzetak je Toko Dosta dobro su otvorili, a onda je Penjaroja uveo trecepozivce i razigrao Partizan sa kojekakvim Markosima, Parama i ostalim Kejlovima. 1
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, fradler said: Dosta dobro su otvorili, a onda je Penjaroja uveo trecepozivce i razigrao Partizan sa kojekakvim Markosima, Parama i ostalim Kejlovima. Ma ne pricam za ovu utakmicu i pre sezone su mi ocajno delovali 1
JPM Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakvo ciglarenje Barselone. Pogadjaju tablu za tri, jedino Satoranski sutira kako treba. Sa druge strane, ovaj Washington kad se upali lopta ne dira obruc.
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Author Posted 8 hours ago Petorka Markos, Brizuela, Cale, Parra, Willy je za direktan otkaz ćelavom hitmenu. 2 1
Zvezdaš96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Onaj osećaj kada nemaš maltene uopšte povredjene igrače, u ekipi imaš Veselog, Klajburna, Pantera, Satoranskog, Ernangomeza,Šengeliju, a ekipa ti izgleda OVAKO.. U šoku sam kako je ovaj trener uopšte opstao na klupi Barselone prošle sezone posle skandalozne sezone gde nisu bili u top 4 ni u Španskog ligi(štaviše), ni u evroligi u top 4, niti su bilo koji pehar uzeli, čak ni finale nijednog takmičenja nisu igrali, nisu ni bili blizu. Realno Janis Sferopulos je bukvalno TRENERČINA za njega u svakom smislu te reči. Za Penjaroju je izmislio košarku doslovno.. 1
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Kakva loša košarka u Pireju u ovih pet minuta treće. Vasa ne može trojku ubaciti. U sedam minuta igre rezultat je 5:2 za Oly Edited 8 hours ago by bodo 2
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Je li mene oci varaju ili to jos stoji u 3Q 5:2 za Oly?
Gandalff Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Neočekivano loša utakmica u Pireju.. Verovatno najlošije izdanje obe ekipe ove sezone..
bodo Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 1 minute ago, Don Dusko said: Je li mene oci varaju ili to jos stoji u 3Q 5:2 za Oly? Sedam :dva i slobodna za Oly. 9:2 u osam i po minuta Edited 8 hours ago by bodo
Nini3112 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Micic deluje kao da nikad u formu uci nece,sta covek radi...
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 19 minutes ago, Nini3112 said: Micic deluje kao da nikad u formu uci nece,sta covek radi... 2
Sector Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Milutinov najbolji igrač Olija ove sezone. Furnier težak raspad.
Recommended Posts