Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Don Dusko said: Fener se zestoko raspada na startu. Unistili ste ih mentalno. Odlicna kosarka u Areni. Mnogo bi zajebana Zvezda bila u ful rosteru.
realno *w Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Onda su ih uništili unapred za ceo početak EL 😄 Realno oni od starta EL igraju sranje košarku, jedina pobeda Pariz kući, što baš nije neko dostignuće. Razumem da nisu kompletni, ali ovo je baš tragično.
Shonewizard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kad je Yago postao ovoliko nemoćan igrač u EL? Znale su se njegove mane i prije, ali mi je uvijek djelovalo da ipak ima nešto da ponudi na ovom nivou. Ovo je sad baš pretanko. I da, znam da rizikujem pisanjem da baš on odluči neki derbi u sezoni 😄
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Shonewizard said: Kad je Yago postao ovoliko nemoćan igrač u EL? Znale su se njegove mane i prije, ali mi je uvijek djelovalo da ipak ima nešto da ponudi na ovom nivou. Ovo je sad baš pretanko. I da, znam da rizikujem pisanjem da baš on odluči neki derbi u sezoni 😄 Pa ima toga sto je tanak i sto je ubacen zbog povreda.Jbg.
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Rasturi ih moćni Kabengele. Inače Dubai je poslije CZ najviše pogođen povredama.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Osećaj da Fener nije odbranio nijedan napad. I kad odbrane, ne skaču. Na sve to, imaju 17-2 za tri.
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ozbiljno perfidno sudjenje u areni. Svaka 50 50 je zelena. Koji ne blistaju danas bas.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Efes odličan u Pireju, mada je i dalje utisak da će ih slomiti Oly.
Sector Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Loyd baš loš večeras, fali im on za pobjedu. Ništa da ubaci.
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Sector said: Loyd baš loš večeras, fali im on za pobjedu. Ništa da ubaci. Da, neverovatno ciglarenje iz dobrih pozicija.
Sharp Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smrt, porezi, Maodo Lo postaje Steph Curry protiv Zvezde 6
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Suđenje u Areni klasično domaćinsko, ali za Žalgiris. Ništa kriminalno, ali jebuckanje na sitno da te utera u nervozu. Zvezda grebe za pobedu. 4
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zvezda raskrinkava Zalgiris. Pokazna vezba kako sa njima (steta sto mi nemamo ovaj nivo odbrane).
aleksandar2806 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Elevator Operater said: Zvezda raskrinkava Zalgiris. Pokazna vezba kako sa njima (steta sto mi nemamo ovaj nivo odbrane). Pa mi manje vise dobro igramo protiv Zalgirisa
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, aleksandar2806 said: Pa mi manje vise dobro igramo protiv Zalgirisa Druge ekipe, nova sezona. Jeste 5-1 ali nista to ne znaci
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Elevator Operater said: Druge ekipe, nova sezona. Jeste 5-1 ali nista to ne znaci Istina, valjalo bi malo pesimizma unapred, za svaki slucaj : )
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, wrach said: Istina, valjalo bi malo pesimizma unapred, za svaki slucaj : ) O cemu li ti pricas? Rekao sam da skor iz ranijih sezona ne znaci nista za ovu. Kakav pesimizam?
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Elevator Operater said: O cemu li ti pricas? Rekao sam da skor iz ranijih sezona ne znaci nista za ovu. Kakav pesimizam? Relax. Evo npr vapaj sto mi nemamo odbranu kao Zvezda.
Sharp Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ozbiljan takeover Nwore u 4/4. Alal vera. Ozljeda Rivera bi se za Zvezdu mogla pokazati kao blessing in disguise, Motijeunas i s 35 god na leđima je puno ozbiljniji centar od njega. 2 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, wrach said: Relax. Evo npr vapaj sto mi nemamo odbranu kao Zvezda. Jel imamo?
Recommended Posts