Taki Posted Friday at 06:23 PM Posted Friday at 06:23 PM 13 minutes ago, Losmi17 said: Strazel i Okobo drze Monako, uzasno skracena rotacija. Pop Mirota opet ne igra, verovatno kasni lova... Ko im sve ne igra?
Žilee Posted Friday at 06:27 PM Posted Friday at 06:27 PM Just now, NMX said: Ma hoce li to Dubai da coukuje za sve pare Ne raduj se previse ,ipak je ovo efes ,prokockali bi i 30 razlike.
fradler Posted Friday at 06:29 PM Posted Friday at 06:29 PM 2 minutes ago, NMX said: Ma hoce li to Dubai da coukuje za sve pare Bilo bi lepo, ali cisto sumnjam.
Losmi17 Posted Friday at 06:40 PM Posted Friday at 06:40 PM Butkevicijus je na poslednjih 5 meceva ubacio 3 ili vise trojki. Wtf, lik je klasican sljaker, za mene i cepanica.
Čočo Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM Ajde komšije drknite taj Žalgiris, za dobre komšijske odnose. ❤️
Dragan Mićić Posted Friday at 07:19 PM Posted Friday at 07:19 PM 3 hours ago, Losmi17 said: Tesko moze to da se desi, vi igrate poluzalosno i imate dosta tankog trenera. Da imate Doncica i Jokica, ispali biste iz plejina. #dnk A realno i vama fali 20-25 miliona za jos tri igraca, inace bi bili sigurni u plej inu.
Losmi17 Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Just now, Dragan Mićić said: A realno i vama fali 20-25 miliona za jos tri igraca, inace bi bili sigurni u plej inu. Neverovatno koliko vas trigeruje moje navijanje za pao. I to sto vas znam ko zlu paru... Svaka cast Monaku, izvuci ce ovo sa 7 igraca. Barsa ne moze nista da odbrani. Dok pisem ovo 5-0 barse...
Dragan Mićić Posted Friday at 07:25 PM Posted Friday at 07:25 PM 2 minutes ago, Losmi17 said: Neverovatno koliko vas trigeruje moje navijanje za pao. I to sto vas znam ko zlu paru... Svaka cast Monaku, izvuci ce ovo sa 7 igraca. Barsa ne moze nista da odbrani. Dok pisem ovo 5-0 barse... Ja sam ozbiljan ne sprdam se. Mitoglu vam je u 12, stvarno sramota da neko ocekuje da sa njim budete u 8. 1
Losmi17 Posted Friday at 07:28 PM Posted Friday at 07:28 PM (edited) Da li je Dzejms nespreman ili ga Markoisvili sklanja jer vidi da Okobo-Strazel mnogo bolje funkcionisu... Kako god bilo, sljaka za knezeve. Efes bez Larkina i Poarijea razbio Dubai, neverovatan rezultat. Potpuni raspad Dubaija. Edited Friday at 07:54 PM by Losmi17
Zadnji vezni Posted Friday at 08:24 PM Posted Friday at 08:24 PM (edited) 1 hour ago, Čočo said: Ajde komšije drknite taj Žalgiris, za dobre komšijske odnose. ❤️ Partitzan bez Karlika je trubadur ekipa. Gledam ih i kad vidim od koga je ovaj mučeni SO izgubio oba puta.Strašno! Žalgiris je jedna ozbiljna ekipa koja ima i glavu i rep. Gde su uloge podeljene i gde se tačno zna ko ,šta,gde i kako radi u kom trenutku. Volim takve ekipe,koje su daleko od divljine koje imaju sistem i plan igre.(kao Radonjina Zvezda onomad) Trenutno su za beogradske crveno i crno bele mlazni avion. Edited Friday at 08:25 PM by Zadnji vezni
Losmi17 Posted Friday at 08:29 PM Posted Friday at 08:29 PM Zalgiris je verovatno jedina ekipa u EL koja je odrzala old skul EL stil igre. Dodao bih tu i Fener. Pozicioni napadi gde se zna ko sta radi, cvrsta odbrana i nema iskakanja previse iz sablona i postavki. Bice 6-ti verujem, sto znaci protiv Reala ili Fenera. Ako bude Fener, ni 3 0 za zelenu sumu me ne bi zacudilo. 1
Ebuka Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Komentarisali smo Kai Jonesa pre par dana ovde, bas dobra partija juce nalupao je Mekinlija. Ubedjen sam sa ima kapaciteta za bolje partije. Montero navodno ima ponude sa vise koledza pominju se bas velike cifre.. Koledz ce da ubije evropu, i ovo malo mladjih sto ima po ekipama nece ih vise biti. 1
Čočo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, Ebuka said: Komentarisali smo Kai Jonesa pre par dana ovde, bas dobra partija juce nalupao je Mekinlija. Ubedjen sam sa ima kapaciteta za bolje partije. Montero navodno ima ponude sa vise koledza pominju se bas velike cifre.. Koledz ce da ubije evropu, i ovo malo mladjih sto ima po ekipama nece ih vise biti. NCAA ekipe nude Monteru 4m po godini. 1 1
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nisam razumeo Virtusov potez,a tek ovo ne shvatam,mogli bar do kraja sezone da sacekaju? 3
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam, prvo ga produze do 2028 i sad da mu daju otkaz?Sta su ocekivali odmah plej of?
Borca Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sad se setih informacije od pre nekoliko dana da Jaka Lakovic vise nije trener Gran Kanarije, mozda on bude u konkurenciji za naslednika Golemca.
Dropkick Murphys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Don Dusko said: Ne znam, prvo ga produze do 2028 i sad da mu daju otkaz?Sta su ocekivali odmah plej of?
Recommended Posts