Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:19 AM Author Posted Tuesday at 09:19 AM Nando De Colo je najavio penziju po završetku ove sezone. Verovatno nije simpatičan ni sopstvenoj ženi i deci ali jedan od retkih autentičnih majstora i legendi evropske košarke svakako. 17
Grobarcina1992 Posted Tuesday at 09:29 AM Posted Tuesday at 09:29 AM Veliki majstor gospodin slobodno bacanje .
crni96 Posted Tuesday at 09:36 AM Posted Tuesday at 09:36 AM Jedva čekam propast ovo neregularnog takmičenja. Pazsad da su izrealski derbi igrali kad je se trebalo igrati Hapoel bi ih prešišao s 30% snage. Čak i da žele da ih puste kako neke teorije postoje. Zašto bi?? Ovi bili 16 a ovi igrali za svaki poen, pobjedu, skok bukvalno gledali u svoje dvorište. I gledaj sad kad izvisimo mi.
Borca Posted Tuesday at 12:00 PM Posted Tuesday at 12:00 PM 2 hours ago, Chaos Is Me said: Nando De Colo je najavio penziju po završetku ove sezone. Verovatno nije simpatičan ni sopstvenoj ženi i deci ali jedan od retkih autentičnih majstora i legendi evropske košarke svakako. 2 hours ago, Grobarcina1992 said: Veliki majstor gospodin slobodno bacanje . Omiljena "epizoda" iz njegove karijere govori dosta o njemu, ne secam se da li je bilo Svetsko prvenstvo ili Olimpijada ali u pitanju je utakmica izmedju Spanije i Francuske cini mi se u grupi. Amerikanci u drugoj grupi (ili delu zreba) sa kojim se ukrstaju Spanija i Francuska su cini mi se imali neki neplanirani poraz sto je dovelo do situacije da ce pobednik utakmice Spanija-Francuska igrati protiv Amerikanaca u ranijoj fazi eliminacionog dela takmicenja, a porazeni ih izbegava do eventualnog finala. Znam da je bio egal pri kraju utakmice i da su se igraci obe reprezentacije (ne i Nando) "takmicili" ko ce vise napada svoje ekipe da upropasti da bi dosli do poraza na kraju (za Spance je to jasno i kalkulacije su cesto bile kod njih prisutne dok kod Francuza mi to nije nesto ostalo u secanju ako zanemarimo konkretno ovu utakmicu koju pominjem). Uglavnom je Francuska imala zadnji napad moguce pri neresenom rezultatu (ili je bilo mozda +1 za Spaniju) i tu niko nije zeleo da sutne na kos od Francuza koji su prosledjivali loptu jedan drugom dok na par sekundi do kraja lopta nije zavrsila kod Nanda u rukama i on pogadja poludistancu za pobedu. Na licima saigraca se videla neverica ali Nando nije shvatao sta je lose uradio (i nije nista lose vec naprotiv) i sto su saigraci neraspolozeni zbog pobede.
Don Dusko Posted Tuesday at 12:05 PM Posted Tuesday at 12:05 PM 5 minutes ago, Borca said: Omiljena "epizoda" iz njegove karijere govori dosta o njemu, ne secam se da li je bilo Svetsko prvenstvo ili Olimpijada ali u pitanju je utakmica izmedju Spanije i Francuske cini mi se u grupi. Amerikanci u drugoj grupi (ili delu zreba) sa kojim se ukrstaju Spanija i Francuska su cini mi se imali neki neplanirani poraz sto je dovelo do situacije da ce pobednik utakmice Spanija-Francuska igrati protiv Amerikanaca u ranijoj fazi eliminacionog dela takmicenja, a porazeni ih izbegava do eventualnog finala. Znam da je bio egal pri kraju utakmice i da su se igraci obe reprezentacije (ne i Nando) "takmicili" ko ce vise napada svoje ekipe da upropasti da bi dosli do poraza na kraju (za Spance je to jasno i kalkulacije su cesto bile kod njih prisutne dok kod Francuza mi to nije nesto ostalo u secanju ako zanemarimo konkretno ovu utakmicu koju pominjem). Uglavnom je Francuska imala zadnji napad moguce pri neresenom rezultatu (ili je bilo mozda +1 za Spaniju) i tu niko nije zeleo da sutne na kos od Francuza koji su prosledjivali loptu jedan drugom dok na par sekundi do kraja lopta nije zavrsila kod Nanda u rukama i on pogadja poludistancu za pobedu. Na licima saigraca se videla neverica ali Nando nije shvatao sta je lose uradio (i nije nista lose vec naprotiv) i sto su saigraci neraspolozeni zbog pobede. Nisu izbegavali Ameriku vec Spaniju. I utakmica je protiv Grcke. :D Ako sam te dobro razumeo.
Borca Posted Tuesday at 12:08 PM Posted Tuesday at 12:08 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Nisu izbegavali Ameriku vec Spaniju. I utakmica je protiv Grcke. :D Ako sam te dobro razumeo. To je to permutovao sam da su Spanci bili drugi "kalkulant" oni su znaci bili "meta" za izbegavanje.
Eddard Posted Tuesday at 03:43 PM Posted Tuesday at 03:43 PM 6 hours ago, crni96 said: Jedva čekam propast ovo neregularnog takmičenja. Pazsad da su izrealski derbi igrali kad je se trebalo igrati Hapoel bi ih prešišao s 30% snage. Čak i da žele da ih puste kako neke teorije postoje. Zašto bi?? Ovi bili 16 a ovi igrali za svaki poen, pobjedu, skok bukvalno gledali u svoje dvorište. I gledaj sad kad izvisimo mi. Mnogo sam tužna. 1 3 1
Žilee Posted Tuesday at 04:16 PM Posted Tuesday at 04:16 PM Fener raspad ...Šaras izrotirao 11 igraca za 5 minuta.
realno *w Posted Tuesday at 04:46 PM Posted Tuesday at 04:46 PM (edited) Dobar Vasa za sada. Fener sad već standardno loš. Čak ni povratak Hola, a evo sada i Melija, im ništa nije doneo. Boldvin odličan, ali baš niko nije ispratio. Edited Tuesday at 04:47 PM by realno *w
Don Dusko Posted Tuesday at 05:21 PM Posted Tuesday at 05:21 PM Vrati se Fener ocas posla iako su losi i dalje.
Žilee Posted Tuesday at 05:28 PM Posted Tuesday at 05:28 PM 7 minutes ago, Don Dusko said: Vrati se Fener ocas posla iako su losi i dalje. I tako se Hapoel vrati na +12 ocas posla 2
Don Dusko Posted Tuesday at 05:29 PM Posted Tuesday at 05:29 PM Just now, Žilee said: I tako se Hapoel vrati na +12 ocas posla Jebote ja postao Meklaud. THT koliko se ovde hvalio nije tier 1 vec 2. Coveku cim nema mesta za prodor igru postaje neupotrebljiv.
Dzo23 Posted Tuesday at 05:30 PM Posted Tuesday at 05:30 PM (edited) Vasa proigrao Žalgiris je f4 ekipa. Zaista fenomenalno igraju u oba smjera. Edited Tuesday at 05:32 PM by Dzo23
Žilee Posted Tuesday at 05:30 PM Posted Tuesday at 05:30 PM Just now, Don Dusko said: Jebote ja postao Meklaud. THT koliko se ovde hvalio nije tier 1 vec 2. Coveku cim nema mesta za prodor igru postaje neupotrebljiv. Aj sto 12 nego 16 😂 Aj THT ne uradi nista nego i Hall i Kolson out skroz . O centrima da ne govorim
Вујке Posted Tuesday at 05:34 PM Posted Tuesday at 05:34 PM Не памтим да сам гледао да је ове сезоне неко играо бољу одбрану него Жалгирис у првих 15 минута овог меча. Заиста ми фали Дејан Радоњић 2
Knipex Posted Tuesday at 05:49 PM Posted Tuesday at 05:49 PM Ja sam na poluvremenu Hapoel-Fener video gde ide tekma pa sam se prebacio na Želgiris-Dubai. Kakva lepotica od utakmice... Pušten kontakt od početka skoro kao u oktagonu. Žalgiris se malo bolje snašao pa su uspeli da ubace celih 34 poena za poluvreme. Dubai se dokotrljao do 24.
Tex_Willer Posted Tuesday at 05:50 PM Posted Tuesday at 05:50 PM Melem za oči je Butkevicius, kako je stegao na svakom preuzimanju Kabengelea to je sjajno delovalo, uz to konstantno nabaca 2-3 trojke uz koji prodor. Pravi onaj sistemski stroj od igraca. 1
realno *w Posted Tuesday at 05:51 PM Posted Tuesday at 05:51 PM Razumem ono "never underestimate...", razumem vruć domaći teren, ali Fener je u toliko katastrofalnoj formi, da je bez pogovora protivnik za poželeti u četvrtfinalu, ako govorimo o prve 3 ekipe recimo.
Žilee Posted Tuesday at 05:52 PM Posted Tuesday at 05:52 PM Dubai najveci problem ima u razlici prve i druge petorke i jos kad nema Bejkona sa klupe to je golem problem Prva sasvim korektna play off petorka,medjutim druga nivo aba lige .
Don Dusko Posted Tuesday at 06:05 PM Posted Tuesday at 06:05 PM Da su navijaci Fenera kao Zvezdini sada bi terali Sarasa uveliko.
crni96 Posted Tuesday at 06:26 PM Posted Tuesday at 06:26 PM Feneru sreća pa nanizali fin skor prije ove propasti. Doduše ne znam s kim igraju u poslednja 2 kola al imaju priliku se prosut
realno *w Posted Tuesday at 06:34 PM Posted Tuesday at 06:34 PM (edited) Sledeće kolo Fener Real. Tu će spašavati živu glavu kada je domaćinstvo u 1/4 finalu u pitanju. _____________ Aleksa opasno povukao, egal tekma u Kaunasu. Edited Tuesday at 06:38 PM by realno *w
Don Dusko Posted Tuesday at 06:49 PM Posted Tuesday at 06:49 PM Kakav raspad Zalgirisa teraj njihovog trenera kako sme?!
Žilee Posted Tuesday at 06:51 PM Posted Tuesday at 06:51 PM Real koji pravi seriju 18-0 u sred Pireja.
Recommended Posts