Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Uverio sam se skoro u ono sto su mnogi pisali o Valensiji, zaista jedan predivan i prezabavan grad, za svakakve radinosti. U poslednje vreme je i vrlo popularna destinacija za digitalne nomade, nekoliko ljudi koje znam su se preselili tamo i razumem kada kazu da su prezadovoljni svime. 

Inace, kultnu Mestalju ce na leto '27 poceti da ruse, ako ne bude nekih novih odlaganja u gradnji nove, pa ako je neko planirao, eto dodatnog motiva da u skorijem periodu se uveri u ono sto mnogi na forumu kazu za ovaj grad.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

Tako radi ozbiljan klub

A šta je toliko ozbiljno u tom potezu?

Mislim ok potez naravno, ali sad neki znak ozbiljnog kluba... 

2017. su uzeli tutulu sa Martinezom i nisu mu produžili ugovor posle toga. Posle toga je promenio nekoliko osrednjih timova tipa Manresa i Kanarija, nisu pomislili da ga vrate, a i oni su menjali trenere kao na traci.

Evo sad ga produžuju u momentu kad igraju najbolju košarku, baš od te 2017.

Kažem, logičan potez jeste, ali sad manje više ono što bi 99% klubova uradilo u momentu kada im ide nikad bolje u oba takmičenja.

Posted (edited)
9 minutes ago, realno *w said:

A šta je toliko ozbiljno u tom potezu?

Mislim ok potez naravno, ali sad neki znak ozbiljnog kluba... 

2017. su uzeli tutulu sa Martinezom i nisu mu produžili ugovor posle toga. Posle toga je promenio nekoliko osrednjih timova tipa Manresa i Kanarija, nisu pomislili da ga vrate, a i oni su menjali trenere kao na traci.

Evo sad ga produžuju u momentu kad igraju najbolju košarku, baš od te 2017.

Kažem, logičan potez jeste, ali sad manje više ono što bi 99% klubova uradilo u momentu kada im ide nikad bolje u oba takmičenja.

misljenje je kao dupe... svi ga imaju...

u ovom momentu licno mislim da je to put koji treba da idu klubovi tog ranga, a iskreno voleo bi da tako radi KKP

prosto, ako vec nemas najveceg trenera na klupi, koji je svojim imenom i svim zasluzio top kvalitet igraca, onda je jedini ispravni put po meni ovo...

aktivna skaut sluzba, neka zelja i vizija da se igra jedna vrsta kosarke, uz jednog ili dva iskusna kvalitetna EL igraca uz trenera kojem verujes

Edited by ScepanScekicSto
Posted

Zanimljivo vece sinoc, steta sto su zbudzili toliko utakmica, moglo se jos nesto igrati veceras, da se lepo isprati. Veceras ocekujem da se CMM i Chima prosetaju kroz Buesu, sve osim rutinske pobede komsija bi bilo prvoklasno iznenadjenje.