Žilee Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ja se stvarno divim ovom zalgirisu(iz dna duse ih mrzim) ali ovo kako oni ubace 53 poena i to realu za poluvreme sa sve ovim drvosečama Brazdeikis Ulanovas Giedraitis Birutis Sleva ....evo ne znam
Volter Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Povreda Melija je i napravila problem Feneru, ali i dalje su oni jaki, normalno posle onakvog perioda da dođe malo i do pada, bolje sada nego kad krene plej-of. Meni su oni i dalje prvi favoriti. Auuu Taker Edited 17 hours ago by Volter
Don Dusko Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Okreće ovo Fener u drugom.
MrTripleDouble Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Milano ne sme da odnese pobedu iz Istambula po cenu glave. Jedno 10 faula nisu svirana domacinu samo u prvih 5 minuta trece cetvrtine. 1
Elevator Operater Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Zvezda ima svojih kikseva, ali kvalitetom i dubinom potpuno pripadaju prvom ešalonu EL ove sezone. Sjajna igra u Atini protiv po imenima strahovitog PAO Edited 17 hours ago by Elevator Operater
Don Dusko Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Al sto se ovaj Hezonja trpa da bude klacer kad ne moze.
Smrtokapa Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 16 minutes ago, Elevator Operater said: protiv po imenima strahovitog PAO Užas zaista. Samo još Majkl Džordan fali da im uđe sa klupe.
crni96 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kakvo kolo užas. I na svu muku Žalgiris dobi Reala jbt.. ajde bre jbt
Elevator Operater Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ove el ribe sa mikrofonom se sve rade facijalno u istom salonu/ordinaciji, izgleda. 2
Tex_Willer Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ne moze se igrati, isto kao kkp real situacija, 1 mali jebeni faul na svu agresivnost ljudi sviraju Panati. 1
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Abaligaskom kazes? Spoiler
Taki Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Ko im još fali?
Drug Crni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Crta" se Zvezdin poraz u Vitoriji. Jeste, ima Baskonija 7.poraza zaredom..ali zna se kako Zvezda igra takve utakmice (koje mora da dobije)..Baskijci uopšte nisu toliko loši, proradiće i njima sportski inat i moraće da odigraju i neki dobar meč, a to će biti protiv Zvezde, normalno.. Bez bar jednog trijumfa u Španiji, Zvezda je "ugasila"
Recommended Posts