Žilee Posted yesterday at 06:50 PM Posted yesterday at 06:50 PM Ja se stvarno divim ovom zalgirisu(iz dna duse ih mrzim) ali ovo kako oni ubace 53 poena i to realu za poluvreme sa sve ovim drvosečama Brazdeikis Ulanovas Giedraitis Birutis Sleva ....evo ne znam
Volter Posted yesterday at 06:59 PM Posted yesterday at 06:59 PM (edited) Povreda Melija je i napravila problem Feneru, ali i dalje su oni jaki, normalno posle onakvog perioda da dođe malo i do pada, bolje sada nego kad krene plej-of. Meni su oni i dalje prvi favoriti. Auuu Taker Edited yesterday at 07:00 PM by Volter
Žilee Posted yesterday at 07:01 PM Posted yesterday at 07:01 PM THT gazi i preko Niba ,čekić je radio
Don Dusko Posted yesterday at 07:09 PM Posted yesterday at 07:09 PM 25 minutes ago, Chaos Is Me said: Okreće ovo Fener u drugom.
MrTripleDouble Posted yesterday at 07:15 PM Posted yesterday at 07:15 PM Milano ne sme da odnese pobedu iz Istambula po cenu glave. Jedno 10 faula nisu svirana domacinu samo u prvih 5 minuta trece cetvrtine. 1
Elevator Operater Posted yesterday at 07:39 PM Posted yesterday at 07:39 PM (edited) Zvezda ima svojih kikseva, ali kvalitetom i dubinom potpuno pripadaju prvom ešalonu EL ove sezone. Sjajna igra u Atini protiv po imenima strahovitog PAO Edited yesterday at 07:39 PM by Elevator Operater
Don Dusko Posted yesterday at 07:54 PM Posted yesterday at 07:54 PM Al sto se ovaj Hezonja trpa da bude klacer kad ne moze.
Smrtokapa Posted yesterday at 07:56 PM Posted yesterday at 07:56 PM 16 minutes ago, Elevator Operater said: protiv po imenima strahovitog PAO Užas zaista. Samo još Majkl Džordan fali da im uđe sa klupe.
crni96 Posted yesterday at 09:05 PM Posted yesterday at 09:05 PM Kakvo kolo užas. I na svu muku Žalgiris dobi Reala jbt.. ajde bre jbt
Elevator Operater Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Ove el ribe sa mikrofonom se sve rade facijalno u istom salonu/ordinaciji, izgleda. 3
Tex_Willer Posted yesterday at 09:24 PM Posted yesterday at 09:24 PM Ne moze se igrati, isto kao kkp real situacija, 1 mali jebeni faul na svu agresivnost ljudi sviraju Panati. 1
Žilee Posted yesterday at 09:28 PM Posted yesterday at 09:28 PM Josh Nebo done deal sa barsom kako stvari stoje
Chaos Is Me Posted yesterday at 09:51 PM Author Posted yesterday at 09:51 PM Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu.
Don Dusko Posted yesterday at 09:54 PM Posted yesterday at 09:54 PM 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Abaligaskom kazes? Spoiler
Taki Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 3 hours ago, Chaos Is Me said: Glynn Watson se izgleda ozbiljnije povredio tako da će Asvel naredne mečeve igrati u Aba ligaškom sastavu. Ko im još fali?
Drug Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago "Crta" se Zvezdin poraz u Vitoriji. Jeste, ima Baskonija 7.poraza zaredom..ali zna se kako Zvezda igra takve utakmice (koje mora da dobije)..Baskijci uopšte nisu toliko loši, proradiće i njima sportski inat i moraće da odigraju i neki dobar meč, a to će biti protiv Zvezde, normalno.. Bez bar jednog trijumfa u Španiji, Zvezda je "ugasila"
Recommended Posts