Вујке Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Кад им одузмеш трка-фрка моменат, Валенсија изгледа као аматерски тим. Буквално основне ствари не умеју да ураде како треба 2
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago VALENSIJA da BOG da izgubili sve do kraja,ljige ljigave 1
Milko Miller Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Tačno će nas koštati taj raspad kući protiv Valensije.
Dzo23 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Zasluženo Barsa nema sta. Valensija očajna utakmica, uz potpuni raspad u zadnjoj četvrtini. Mislim da nisu imali dva koša iz igre u poslednjoj dionici. Ako budu ovako igrali nadalje mogli bi uci u seriju poraza vrlo lako. Paskval vrhunski rješio Martineza sa potpuno indisponiranim Panterom, bez Sengelije i Laprovitole.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, le piaf said: Veliki je majstor Will Klajburn Potvrdio je to opet. Kad je klac moze trojka sa 10m sa 9m. Odakle hoces. 1
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Valensija ako izvuce jos 2 u preostalih 6 da bude zadovoljna.
Leo Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Veliki je majstor Will Klajburn Ipak je bila kljucna trojka Veselog. 1
le piaf Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Don Dusko said: Potvrdio je to opet. Kad je klac moze trojka sa 10m sa 9m. Odakle hoces. Doslovno. Jednom, dva puta može biti sreća, ali momak klačuje redovno. 1 minute ago, Leo said: Ipak je bila kljucna trojka Veselog. Ključan je bio ofanzivni skok Parre.
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Gledam sad raspored Valensije, nisam siguran da će oni dobiti još neki meč do kraja.
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, le piaf said: Doslovno. Jednom, dva puta može biti sreća, ali momak klačuje redovno. Dotle je sve promasio ja msm i onda pogodio.Jeste trojka Veselog bila lifeline ali Will je uzeo sut kad je trebalo i pogodio jbg.
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Izgleda da više Valensiji nedostaje Cam Taylor nego što se moglo pretpostaviti. On je nekako bio najhladnokrvniji kod njih u ovakvim situacijama. Neće ni Barsa daleko sa ovakvom igrom. 3
Žilee Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Valensija: Oly H Partizan Virtus Armani H PAO H Dubai To im je raspored,kazem ako izvuku jos 2 da budu srecni.
Sector Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dobra je Valensija, ne brinem ja za njih. Ova utakmica je čudna ali dobro.
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) Blossomgame plodi u 4/4 Edited 14 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 14 hours ago Author Posted 14 hours ago Efes je neverovatna skupina bezmozgaša a ne deluje ni da Laso zna šta radi na klupi. 3
fradler Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Blosomgejm će biti tražena roba. Dočim Lojd polako ulazi u fazu karijere kad će morati da izvaga između Budućnosti i Tenerifa.
Dzo23 Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Presudio Šaban Lee s onim gradjenjem lopte 😂😂, nakon čega Begaran daje trojku.
Recommended Posts