Вујке Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Кад им одузмеш трка-фрка моменат, Валенсија изгледа као аматерски тим. Буквално основне ствари не умеју да ураде како треба 2
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago VALENSIJA da BOG da izgubili sve do kraja,ljige ljigave 1
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tačno će nas koštati taj raspad kući protiv Valensije.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zasluženo Barsa nema sta. Valensija očajna utakmica, uz potpuni raspad u zadnjoj četvrtini. Mislim da nisu imali dva koša iz igre u poslednjoj dionici. Ako budu ovako igrali nadalje mogli bi uci u seriju poraza vrlo lako. Paskval vrhunski rješio Martineza sa potpuno indisponiranim Panterom, bez Sengelije i Laprovitole.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, le piaf said: Veliki je majstor Will Klajburn Potvrdio je to opet. Kad je klac moze trojka sa 10m sa 9m. Odakle hoces. 1
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valensija ako izvuce jos 2 u preostalih 6 da bude zadovoljna.
Leo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, le piaf said: Veliki je majstor Will Klajburn Ipak je bila kljucna trojka Veselog. 1
le piaf Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Don Dusko said: Potvrdio je to opet. Kad je klac moze trojka sa 10m sa 9m. Odakle hoces. Doslovno. Jednom, dva puta može biti sreća, ali momak klačuje redovno. 1 minute ago, Leo said: Ipak je bila kljucna trojka Veselog. Ključan je bio ofanzivni skok Parre.
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gledam sad raspored Valensije, nisam siguran da će oni dobiti još neki meč do kraja.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, le piaf said: Doslovno. Jednom, dva puta može biti sreća, ali momak klačuje redovno. Dotle je sve promasio ja msm i onda pogodio.Jeste trojka Veselog bila lifeline ali Will je uzeo sut kad je trebalo i pogodio jbg.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Izgleda da više Valensiji nedostaje Cam Taylor nego što se moglo pretpostaviti. On je nekako bio najhladnokrvniji kod njih u ovakvim situacijama. Neće ni Barsa daleko sa ovakvom igrom. 3
Žilee Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valensija: Oly H Partizan Virtus Armani H PAO H Dubai To im je raspored,kazem ako izvuku jos 2 da budu srecni.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dobra je Valensija, ne brinem ja za njih. Ova utakmica je čudna ali dobro.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Blossomgame plodi u 4/4 Edited 2 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Efes je neverovatna skupina bezmozgaša a ne deluje ni da Laso zna šta radi na klupi. 3
fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Blosomgejm će biti tražena roba. Dočim Lojd polako ulazi u fazu karijere kad će morati da izvaga između Budućnosti i Tenerifa.
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Presudio Šaban Lee s onim gradjenjem lopte 😂😂, nakon čega Begaran daje trojku.
Recommended Posts