Jump to content

Euroleague 2025/26 - Acropolis calling

Recommended Posts

Posted

Quinn Ellis koji je letos potpisao visegodisnji ugovor sa Armanijem navodno ima milionske ponude iz NCAA za narednu sezonu i vrlo je moguc njegov odlazak iz kluba.
Armani je navodno vec "naciljao" neke igrace kao potencijalne zamene.

Posted
4 hours ago, Knipex said:

Izgleda da će ipak sve domaće utakmice u Evroligi Makabi i Hapoel igrati u Beogradu, odnosno Sofiji. Izraelska liga je suspendovana.

Treba ih izbaciti iz lige

• Like 7
Posted (edited)
4 minutes ago, TB Told said:

Pretpostavljam da se zalažete za igranje u Tel Avivu?

Zalazem se da budu izbaceni kao sto je izbacen i CSKA i ponavljam opravdano. Samo jos treba da dajemo azil takvim ekipama

Kakva sprdnja od takmicenja neke ekipe su igrali protiv izraelskih ekipa u tel avivu,neke u minhenu, beogradu, sofiji i ostalim gradovima. Protiv turskih ekipa na neutralnom terenu, glavonje u evroligi interesuje samo novac

Edited by Mile1
  • Like 2
  • Love 1
Posted
Just now, Mile1 said:

Salazem se da budu izbaceni kao sto je izbacen i CSKA i ponavljam opravdano. Samo jos treba da dajemo azil takvim ekipama

Čini mi se da se to nije desilo ni u jednom ekipnom takmičenju u kojem igraju izraelski klubovi u bilo kojem sportu, pa ne znam čemu čuđenje sada i glumljenje nekih moralnih veličina u odnosu na evroligu.

Posted
1 minute ago, TB Told said:

Čini mi se da se to nije desilo ni u jednom ekipnom takmičenju u kojem igraju izraelski klubovi u bilo kojem sportu, pa ne znam čemu čuđenje sada i glumljenje nekih moralnih veličina u odnosu na evroligu.

Sprdnja to i kazem sta im se dopusta u svim sportovima

Posted

Zato što ih ne volimo, a ove godine je i Hapoel ozbiljan rival.

Samo tako se može objasniti zašto se neko čudi sada nečemu što se dešava u svim sportovima u protekle tri godine. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Vlasnici EL klubova da nisu veverice odbili bi bilo kakvu dalju improvizaciju u vezi izraelskih timova. Nek sagrade do sledeće sezone po jednu halu u Evropi i sve rešeno. Do tada na led.

Valensiji je policija i privatne firme koji im rade obezbedjenje tražili tako visoku sumu za gostovanje Hapoela da su ovi rešili da to odigraju kući bez svoje publike. Kasnije se saznalo da je i EL dala takvu preporuku a Valensija se pravdala jakim palestinskim lobijem u tom delu Španije. 

Kakav je to Frankenštajn od franšize. 

Edited by wing
  • Ha-ha 1